Du kan i øjeblikket ikke logge ind med NemID på Mit HK , det skyldes en fejl hos NemID.
Du kan logge ind med brugernavn/adgangskode, hvis du tidligere har oprette en, eller du kan anvende MitID
Min HK-adgangskode virker ikke (er blevet låst)
Det er kun dig selv, der kan oprette en HK-adgangskode. Hvis din adgang er låst, skal du logge ind med NemID og herefter selv oprette din HK-adgangskode under 'Ny adgangskode' på Mit HK.
Jeg har glemt min HK-adgangskode
Log ind med NemID, hvorefter du kan oprette en ny HK-adgangskode under 'Ny adgangskode' på Mit HK.
Det er første gang, jeg logger på Mit HK
Så har du ikke en HK-adgangskode endnu. Du skal først logge ind med NemID, og herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.
Skal jeg altid logge ind med NemID?
Nej, kun første gang du logger på Mit HK. Herefter kan du oprette din egen HK-adgangskode.
Kan jeg nøjes med at bruge mit NemID?
Ja, det kan du godt.
Jeg har tekniske problemer med at logge ind
Oplever du tekniske problemer med at logge ind, kan du ringe på: 4437 1563 i åbningstiden, som er 6.00-24.00
Du står stærkere i dit arbejdsliv med HK bag dig. For vi kender dit fag, din uddannelse og de udfordringer, du kan møde. Vi udvikler dit fag og skaber respekt om det.
Udfyld online-formularen, det tager ca. 5 min.
Vi ringer dig op hurtigst muligt og klarer indmeldelsen over telefonen.
Vil du have hjælp, eller har du spørgsmål, før du melder dig ind, ringer du os bare op.
0 kr./md.
For studerende på teoretiske videregående uddannelser, gymnasiale uddannelser og elever på erhvervsuddannelser.
Fra 0 kr./md.
For studerende på en dimittendberettiget uddannelse. (Går du på en anden uddannelse og ønsker at være medlem af a-kassen betaler du fuldt kontingent)
HK dækker mange brancher – administration, grafisk arbejde, HR, IT, kommunikation og markedsføring, kundeservice, laboratorie- og miljøarbejde, ledelse, logistik og spedition, rådgivning, vejledning og sagsbehandling, økonomi, sundhed, salg og indkøb.
HK er opdelt i 4 sektorer – HK Handel, HK Privat, HK Kommunal og HK Stat. Hvilken sektor, du hører til, kommer an på dit job, og hvilken overenskomst du er ansat under.
Er du i tvivl, om din stilling og branche er dækket af HK, eller hvilken sektor du hører til? Kontakt os på 7011 4545, så kan vi hjælpe dig.
Du kan blive medlem af HK med mange forskellige uddannelsesbaggrunde og uddannelseslængder – praktiske og teoretiske uddannelser, grunduddannelser, skolepraktik- og trainee-uddannelser. HK’s studerende og elever uddanner sig fx inden for kontor, handel, logistik, service og kreative fag.
Se nogle af de typiske uddannelser vi organiserer i HK:
Du kan blive medlem af HK, når dit fritidsjob ligger inden for HK´s brancher og overenskomster. Det kan være fritidsjob inden for administration, grafisk arbejde, HR, IT, kommunikation og markedsføring, kundeservice, laboratorie- og miljøarbejde, ledelse, logistik og spedition, rådgivning, vejledning og sagsbehandling, økonomi, sundhed, salg og indkøb.
Kontakt os, hvis du vil vide, om dit fritidsjob ligger inden for HK’s område.
Du kan vælge det medlemskab, der passer præcis til din situation. Vi tilbyder medlemskaber til fuldtidsansatte, deltidsansatte, fleksjobansatte mv. Er du handelsskoleelev, gymnasieelev, elev i praktisk uddannelse, eller har du fritidsjob inden for HK’s område, kan du blive medlem af HK Ungdom.
Kontakt os, så finder vi det rigtige medlemskab til dig.
En a-kasse er din økonomiske sikkerhed på arbejdsmarkedet. Står du uden job i en periode, har du som medlem af en a-kasse mulighed for at få dagpenge. Det er a-kassen, der udbetaler dagpenge til ledige, feriedagpenge og efterløn. Bliver du ledig, tilbyder vi kvalificeret rådgivning om jobsøgning og kompetenceudvikling. Hvert 2. medlem af HK’s a-kasse er i job igen inden for 3 måneder. Når du er i job, er vi der også for dig og styrker din position på arbejdsmarkedet – fx med kurser i alt fra lønforhandling, over lederskab til personlig udvikling.
En fagforening er et fagligt fællesskab, hvor du kan få hjælp, vejledning og juridisk rådgivning i dit arbejdsliv. Du får også adgang til gratis kurser og arrangementer, billige forsikringer og andre medlemsfordele. Vi kender dit fag, din uddannelse og de udfordringer, du kan møde i jobbet – fx konflikter, arbejdsmiljø, løn og andre arbejdsforhold. Din løn, ferie, arbejdstid, barselsregler osv. står ikke i loven. De er besluttede i overenskomster, som er en aftale mellem din arbejdsplads og en fagforening. Hver dag arbejder HK for bedre løn og arbejdsforhold for ca. 240.000 medlemmer. Når du er med i HK, er du med i det fællesskab.
HK har klubber inden for mange forskellige brancher. I brancheklubberne møder du andre inden for samme fag og arbejdsområde og kan skabe faglige fællesskaber og netværk. Klubben har specialviden om netop din branche og holder løbende arrangementer.
Din pris afhænger bl.a. af, om du vil være medlem af både fagforening og a-kasse, om du er fuldtids- eller deltidsansat, og hvilken sektor dit arbejde hører under. Prisintervallet er for fuldtidsmedlemskab 463-1.028 kr. og for deltidsmedlemskab 270-712 kr. pr. måned.
For studerende under 30 år er prisen som udgangspunkt 0 kr. Prisen på 0 kr. gælder, hvis du er studerende på en uddannelse, der er normeret til mindst 18 måneder (gælder ikke HHX, HTX, STX og lignende ungdomsuddannelser). Får du andre offentlige ydelser end SU, eller er din samlede årlige indkomst højere end 285.669 kr. (2023-tal), er dit medlemskab ikke gratis.
Bemærk, at der udover ovenstående også kan blive tillagt en pris for lønforsikring på mellem 44 og 98 kr. (forudsætter at du både er medlem af fagforening og a-kasse). Derudover kan der også komme et tillæg til den lokale HK-klub på din arbejdsplads.
Vi udregner prisen efter, hvilket medlemskab du ønsker.
Eksempel: Du er 32 år, ansat som kontorassistent i en privat virksomhed på fuld tid og ønsker både a-kasse og fagforening. Din pris er:
Fagforening 463 kr.
A-kasse 517 kr.
Obligatorisk lønforsikring 98 kr.
I alt 1.078 kr. pr. måned.
Du kan vælge at tilkøbe forsikringerne Heltidsulykkesforsikring til 45 kr. og Visse kritiske sygdomme til 59 kr. pr. måned.
Du får skattefradrag for dit kontingent HK. Følgende kan trækkes fra i skat:
Som en fingerregel er fradraget ca. 1/3 af prisen på dit kontingent. Når du melder dig ind via vores online formular, vil du se en udregning, der viser din samlede cirkapris på medlemskab efter skattefradraget.
Eksempel på fradrag for fuldtidsmedlem i HK Privat:
463 kr./md. fagforening +
517 kr./md. a-kasse +
98 kr./md. lønforsikring =
1.078. kr./md. i alt
795 kr./md. er den samlede cirkapris efter skattefradrag.
Eksempel på fradrag for deltidsmedlem i HK Handel:
290 kr./md. fagforening +
395 kr./md. a-kasse =
685 kr./md. i alt
505 kr./md. er den samlede cirkapris efter skattefradrag.
Indberetning – du behøver ikke gøre noget
HK indberetter automatisk til Skat, så du skal ikke foretage dig noget for at få fradrag. Pengene vil automatisk blive betalt tilbage i skat med din skatteopgørelse til næste år. Ønsker du, at fradraget skal træde i kraft med det samme, så får du glæde af skattefordelen her og nu, kan du selv rette beløbene i din forskudsopgørelse på skat.dk.
Du kan betale kontingent på 3 forskellige måder. Du vælger betalingsmåden, når du melder dig ind. Er du allerede medlem, kan du skifte betalingsmåde på Mit HK.
Betal via:
Deltid fra 665 kr./mdr.
Studerende fra 0 kr./mdr.
Elever fra 95 kr./mdr.
Med både HK’s a-kasse og HK’s fagforening står du stærkt i dit arbejdsliv. Vi sikrer dine rettigheder, forhandler dine vilkår og sørger for, at du har de bedste muligheder for din karriere.
Deltid fra 270 kr./mdr.
Studerende fra 0 kr./mdr.
Elever fra 95 kr./mdr.
HK’s fagforening står ved din side gennem hele dit arbejdsliv. Vi sikrer dine rettigheder, forhandler dine vilkår og sørger for, at du har de bedste muligheder for din karriere.
Deltid fra 395 kr./mdr.
Studerende fra 0 kr./mdr.
Elever fra 0 kr./mdr.
Dit sikkerhedsnet, hvis du bliver ledig – og din vej til en karriere fuld af udvikling og vejledning. Også med efterlønsordning.
6. ferieuge, ret til uddannelse, løn under barsel og pensionsordning er ikke noget, du har ret til ifølge nogen lov. Det kræver en særlig aftale, og den sikrer HK gennem overenskomster. Det har vi gjort i over 100 år.
I dag arbejder vi ikke kun for gode overenskomster med ordentlig løn og gode arbejdsforhold, men også for din karriereudvikling – fra dit første job til dit sidste.
Vi hjælper med at forhandle løn og udvikle dine kompetencer, så de matcher fremtidens arbejdsmarked.
Det er vores ca. 215.000 medlemmer, der har givet os klangbund – og vi har brug for dig, når vi skal skabe endnu bedre forhold i fremtiden.
Log ind med NemID
Du kan altid bruge dit NemID til at logge ind på HK.dk. Hvis det er første gang du logger ind, skal du altid bruge dit NemID