Login med NemID på Mit HK virker ikke

Adgangen med NemID til Mit HK har en teknisk fejl. Du kan derfor kun logge ind med adgangskode, indtil problemet er løst. Vi beklager ulejligheden.

HK.dk logo

LIGELØNSBEREGNER

Får du lige løn for lige arbejde?

Med HK's Ligelønsberegner kan du se forskellen på mænd og kvinders løn. Der er 289 arbejdsfunktioner. I 262 (90,7 %) af tilfældene tjener mænd mere end kvinder.

Ligelønsberegneren kan give dig et fingerpeg om, hvorvidt det område, du arbejder indenfor, er præget af store eller små lønforskelle. Men beregneren kan ikke give dig svar på, om du er udsat for uligeløn. Det svar skal findes på din arbejdsplads, som modtager en kønsopdelt lønstatistik fra Danmarks Statistik, som tillidsrepræsentanten har krav på at få udleveret, hvis virksomheden er omfattet af lovens statistikforpligtelser.

LIGELØNSBEREGNER

INDTAST EN JOBBESKRIVELSE OG SE, HVOR STOR FORSKELLEN ER I TIMELØN I DIT ELLER ANDRE JOB.

 

KVINDER TJENER I GENNEMSNIT

0 KR.

MÆND TJENER I GENNEMSNIT

0 KR.

Om ligelønsberegneren
Beregneren bruger arbejdsfunktioner og gennemsnitstal for timelønninger for lønmodtagere uden ledelsesansvar fra Danmarks Statistik. Den viste timeløn er den såkaldte standardberegnede timefortjeneste for 2019, som ifølge Danmarks Statistik er det løngreb, som kommer tættest på den løn, der er aftalt mellem arbejdsgiver og lønmodtager.

(Kilde: Danmarks Statistik og Politik og Presse)

DU ER IKKE LOGGET IND

Du skal være logget ind for at udføre den ønskede handling.

LOG IND

Du kan logge ind i toppen under “Mit HK”.OPRET PROFIL

Hvis ikke du er medlem, kan du oprette en profil ved at bruge dit facebook login.


Du er nu logget ud.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk