Fodtryk

 

Fra i år bliver der ændret i proceduren for bookinger af de grafiske ferieboliger, så der ikke længere er lodtrækning om de attraktive uger. Det gælder i stedet om at komme først.

Medlemmer af den grafiske gruppe under HK Privat samt medlemmer af HK Grafisk Kommunikation er fødte førstevælgere til at booke boliger. Der bliver åbnet for tilmelding tirsdag den 12. januar 2021 kl. 10 for disse medlemmer, der kan booke 52 uger frem. Pensionister med tilknytning til den grafiske gruppe og HK Grafisk Kommunikation kan ligeledes booke 52 uger frem til fuld pris. Sæsonen går fra uge 18/2021 til og med uge 2/2022.

Øvrige medlemmer af HK Privat skal sidde klar ved tasterne tirsdag den 26. januar 2021 kl. 10, hvor der bliver åbnet op for alle. Igen er det først til mølle-principper, der gælder. Disse medlemmer vil løbende kunne leje 40 uger frem i tiden.

Pensionistrabat
Der gives fortsat 50 % rabat til alle pensionister, efterlønnere og ledige, der booker i lavsæsonen i Danmark, men først 40 uger før lejemålets start.

Rabatten bliver ikke automatisk beregnet af systemet, men håndteres manuelt på feriehuskontoret. Send en mail til 54ferie@hk.dk, når du har booket en periode, hvor du har krav på rabat.

Du får ingen rabat, hvis din booking i lavsæsonen ligger mellem 40 og 52 uger før lejemålets start.

Weekendlejemål og enkeltdage kan bookes via feriehusets kontor, når der er mindre end 28 dage til lejemålets begyndelse.


Obligatorisk slutrengøring
Fra uge 18/2021 indføres der obligatorisk slutrengøring i alle de grafiske ferieboliger. Dette er for at sikre en stabil, god og ensartet rengøring i alle boliger. Som situationen er lige nu, sikres det samtidig, at alle covid19-forholdsregler bliver overholdt.

Prisen for rengøringen er ens i alle ferieboliger og koster 675 kr. oveni lejeprisen. Beløbet bliver opkrævet sammen med lejen.

Den Grafiske Feriefond har 7 ferieboliger fordelt i hele Danmark samt 5 boliger i udlandet.

Du kan læse mere om husene på webadressen herunder - det er også her, du skal sidde klar, når der bliver åbnet for booking for dig: grafiskeferiehuse.bookhus.dk