Resultatet er desværre ikke prangende.

”Vi gik ind til disse forhandlinger med en forventning om at vi skulle forhandle nogle fratrædelsespakker, således at vi kunne begrænse antallet af fyringer, men desværre gik der for meget økonomi i forhandlingerne og så handlede det mindre om at skabe nogle attraktive vilkår, for de som valgte at fratræde deres stillinger frivilligt.” siger Anitta og tilføjer at hun derfor ærgre sig over, at hun sammen med sine faglige kolleger nu har set sig nødt til, at informere medlemmerne om, at pakkerne ikke er så attraktive som der var lagt op til og at alle medlemmer som overvejer dem, skal tage kontakt med sin tillidsrepræsentant og få lavet en beregning, så man ikke tager sin beslutning på et usikkert grundlag.

Medlemmerne skal beslutte sig senest den 24. februar om de vil tage imod en frivillig fratrædelse.