Det første møde finder sted den 8. april 2021 kl. 19.00. Dette digitale medlemsmøde har som mål at få valgt delegerede til to kongresser, et delegeretmøde og et repræsentantskabsmøde. Deltagerne skal vælge delegerede, som skal repræsentere de nordjyske HK Handels-medlemmer i HK’s politiske organisation. 

Det næste møde holdes den 31. maj 2021 kl. 17.00 og dette møde har status af den formelle Generalforsamling, hvor deltagerne skal vælge formand og bestyrelsesmedlemmer, samt behandle bestyrelsens beretning for årene 2019 – 2020 (i 2020 blev Generalforsamlingen nemlig aflyst pga. Corona-pandemien).  

- Møderne er opdelt i to på grund af Corona-restriktionerne. Vi vil så gerne have mulighed for at mødes fysisk, og det kan vi forventeligt tidligst i maj. Derfor udsætter vi Generalforsamlingen til slutningen af maj, hvor Corona-epidemien forhåbentligt tillader os at mødes. Vi har imidlertid nogle valg, som skal gennemføres i april. Derfor må vi holde vores møde i to omgange, forklarer Kate Ziegler, formand for HK Handel Nordjylland og hun fortsætter: 

- Vi vil naturligvis gennemføre generalforsamlingen digitalt, hvis restriktionerne forlænges og Coronasituationen forhindrer, at vi kan holde vores Generalforsamling ved fysisk fremmøde. Medlemmerne får naturligvis besked i god tid, men datoen ligger helt fast. Det gode er jo så, at medlemmerne får lejlighed til at mødes, udveksle erfaringer og danne netværk til hele to møder i foråret i stedet for, at det hele som tidligere år har været afviklet på kun et møde. Det kan man jo kalde en god handel for os alle, salgstaler formanden for de knap 3700 medlemmer af HK Handel Nordjylland.

Med i handelen får deltagerne på Generalforsamlingen mulighed for at opleve komikeren Huxi Bach underholde med et særligt show tilrettelagt for netop HK Handel Nordjylland.

Tilmelding

Tilmeld dig medlemsmøde den 8. april (Linket er udløbet pr 9/8 2021)

Tilmeld dig generalforsamling den 31. maj. (Linket er udløbet pr 9/8 2021)