Digitale kompetencer – hvad er det egentlig?

Fredag den 16. april 2021 kl. 9.30-12.00

Hvad er en digital kompetence egentlig? Og hvad er forskellen på digitale kompetencer og kompetencer til digital omstilling? Hvordan kan vi som administrationsbachelorer være relevante som medarbejdere på fremtidens digitale arbejdsmarked? Det skal vi sammen blive klogere på, når vi kaster os ud i et kæmpe fællesværksted sammen med HK Kommunals uddannelsespolitiske konsulent, Nicoline Lind-Holm Kuhnt.

NB! Fællesværkstedet bliver en blanding af oplæg og øvelser – både individuelt og i virtuelle grupper. Vi forventer således aktiv deltagelse og kamera og mikrofon er en forudsætning for din deltagelse.

Meld dig til allerede i dag

 

Kan embedsmænd i praksis sige fra?

Tirsdag den 20. april 2021 kl. 9.30-12.30

Vi får besøg af Jesper Tynell, jounalist, forfatter til bogen Mørkelygten og tidl. vinder af Cavlingprisen. Han vil gøre os klogere på de regler og retningslinjer, vi som embedsmænd skal kende til, for at kunne navigere i en politisk organisation uden at komme i klemme. Jesper giver os desuden et indblik i problematikkerne den aktuelle mink-sag.

Administrativt arbejde – er det nu noget særligt?

Rikke Thomsen har skrevet ph.d.-afhandling om det administrative arbejde i samarbejde med HK Stat og Center for Arbejdslivsforskning på Roskilde Universitet. Det er der kommet mange rigtig interessante perspektiver ud af, som i den grad er relevante for vores uddannelse og faglige identitet. For hvad er det egentlig for aspekter, som særligt kendetegner det administrative arbejde, og hvad betyder forskellige aktuelle styringstiltag for det administrative arbejde? Det er nogen af de spørgsmål, som Rikke vil gøre os klogere på.”

Meld dig til allerede i dag

 

Hjernen og fremtiden – Peter Lund Madsen

Torsdag den 22. april 2021 kl. 9.30-12.00

Har mennesket overhovedet en fremtid? Er menneskehjernen færdigudviklet? Hvad bliver det næste? Hvilke farer er det, der truer? Har vi mennesker noget at være stolte af? Det er blandt andet nogle af de spørgsmål, som Peter Lund Madsen også kendt som HjerneMadsen vil gøre os klogere på.

Meld dig til allerede i dag