HK er ikke bare en slags forsikring og redskabsbank. Vi er i høj grad også et politisk organ, der er med ved bordet rigtigt mange steder, hvor der træffes beslutninger, der vedrører vores medlemmer. I erhvervsråd. I bestyrelserne for de skoler, der uddanner vores kommende medlemmer. I bestyrelser og nævn på arbejdspladser. Og naturligvis hver gang, der forhandles de overenskomster, som hele det danske arbejdsmarked hviler på.

Som den solide base for HK’s politiske virke ligger medlemsdemokratiet.

- Når jeg deltager i udvalg og overenskomstforhandlinger, så taler jeg på vegne af HK Privat Sydjyllands medlemmer. Derfor er det utroligt vigtigt, at jeg ved, hvem de er, og hvad der betyder noget for dem, siger Henny Fiskbæk, der er formand for HK Privat Sydjylland.

Hvad er et godt arbejdsmiljø for dig?

For hele tiden at vide, hvad der rører sig blandt medlemmerne, har Henny Fiskbæk taget initiativ til en digital dialogcafé, der vil blive afholdt cirka en gang i kvartalet – eller oftere, hvis behovet opstår.

Den første dialogcafé bliver på onsdag den 21. april fra kl. 17-18. Det overordnede emne er, hvordan HK Privat Sydjylland arbejder politisk med medlemmernes arbejdsmiljø, og det vil der blive holdt et oplæg om.

- Jeg håber, at mange kan afse en times tid sidst på eftermiddagen til at give deres bud på, hvad der er vigtigt for dem, når det handler om arbejdsmiljø. Lad os tage en uformel dialog og inspirere hinanden, opfordrer Henny Fiskbæk.

Hun sidder klar bag skærmen sammen med HK Privat Sydjyllands næstformand, Julie Bæk, der også er repræsentant i HK Privat Danmarks arbejdsmiljøudvalg, og faglig konsulent Dorte Feldstedt.

Alle er velkomne, så du må hellere end gerne sende invitationen videre til en kollega, som ikke lige har fået sig meldt ind i HK endnu.

Tilmeld dig her.