Det kan være lidt at et chok at blive sagt op. Derfor er det vigtigt, du sørger for hurtigt at få hjælp til at håndtere det. Både det juridiske og det mere praktiske med at komme videre, så snart du er klar.

Du er garanteret en samtale med en faglig rådgiver inden for 24 timer, så du er sikker på, der er styr på juraen. Det er fx vigtigt at sikre, opsigelsen sker efter reglerne, og at der er styr på din løn og på dine feriepenge.Som opsagt medlem af HK har du desuden adgang til:

  • Informationsmøder i din afdeling – tjek kalenderen på HK.DK
  • Online kurser i jobsøgning, som du kan tage lige når det passer dig på HK’s hjemmeside: Onlinekurser - åbne altid
  • Du kan melde dig til HK’s JobBørs, som matcher ledige job med dygtige HK’ere. Tjek JobBørsen her 
  • Danmarks største jobportal – her finder du flere end 20.000 job.

Du kan læse meget mere om tilbuddene på HK’s hjemmeside her: Kom godt videre