Protektor for Headspace, Poul Nyrup Rasmussen, takker for prisen på 30.000 kroner, som blev overrakt af formand Christian Grønnemark i forbindelse med HK Hovedstadens Repræsentantskabsgeneralforsamling.

Tidligere års modtagere at Året Anker er blandt andre Folkekirkens Nødhjælp, Medborgerne (der blandt andet organiserer lokale fællesskaber på Nørrebro og Nordvest), Børns Vilkår og Kofoed Skole.

Headspace har siden 2013 rådgivet mere end 50.000 unge og afholdt mere end 100.000 individuelle samtaler. I 2019 analyserede Rambøll Management Consulting Headspace på opdrag fra Sundheds- og Ædreministeriet. Rambølls rapport beskriver blandt andet, at unge i Headspace i høj grad føler sig set, hørt og forstået, og at de føler sig godt tilpas i den måde, ungerådgiveren taler med dem.

Protektor for Headspace, Poul Nyrup Rasmussen, takker for prisen på 30.000 kroner, som blev overrakt af formand Christian Grønnemark i forbindelse med HK Hovedstadens Repræsentantskabsgeneralforsamling.