Holdet bag HK’s Uddannelsesuge 2021 er uddannelsesteamet i HK Service Hovedstaden, fra venstre Emma Marie Nissen, Sara Cramer, Nathalie Tobiesen Schmidt og Hanne Schnedler Clausen.Holdet bag HK’s Uddannelsesuge 2021 er uddannelsesteamet i HK Service Hovedstaden, fra venstre Emma Marie Nissen, Sara Cramer, Nathalie Tobiesen Schmidt og Hanne Schnedler Clausen. Foto: Poul Drews.

”Den måde, I har håndteret disse webinarer, afspejler i den grad, hvordan vi HK’ere arbejder. Det har været velarrangeret, strømlinet, vedkommende og relevant.”

Den besked landede i slutningen af uge 20 i indbakken hos HK Service Hovedstadens uddannelsesteam lige som de var ved at sætte punktum efter 5 dages intenst arbejde for at få 19 webinarer gennemført.

Det var udsagn fra en HK’er, som gennem ugen havde deltaget i 5 af de webinarer, som blev tiltrak medlemmer fra i hele landet, fra Grønland og fra den anden side af Øresundsbroen.

”Det er mange år siden, jeg i den grad har følt mig som en del af et fællesskab i HK. For ofte føles afstanden mellem HK og mig meget stor,” tilføjede medlemmet.

Udfordringer undervejs
- Vi har lagt vægt på, at alle medlemmer kunne se sig selv i alle de enkelte arrangementer, uanset hvor de bor og uanset uddannelsesmæssig baggrund, siger Sara Cramer.

- Den største udfordring har været, at vi kun har 2 arme og 2 ben, tilføjer hun.

Teamet glæder sig over den opbakning fra de andre HK-afdelinger, som efterfølgende er strømmet ind, og de mange tilsagn om at være med til at løfte uddannelsesugen i 2022.

Ros og spørgelyst
Uddannelsesteamet oplever generelt, at de deltagende medlemmer har taget særdeles positivt imod uddannelsesugens arrangementer.

- Medlemmerne har været rigtig spørgelystne, og noget af det fedeste var, at vi oplevede begejstrede medlemmer, som rent faktisk skrev, at de flyttede sig i løbet af de 19 arrangementer. Så kan jeg ikke være gladere, når jeg går fra job, siger Nathalie Tobiesen Schmidt.

Samtidig oplever teamet, at medlemmerne er søde til at melde fra, hvis de bliver forhindret i at deltage i et webinar.

- På en uge har vi haft 2.341 tilmeldt, og på 19 arrangementer er der færre end 300, som melder fra tilføjer Nathalie Tobiesen Schmidt.

Uddannelsesuge igen i 2022
 ”Jeg håber, at I overvejer at gentage succesen næste år”. skrev en deltager efter at have deltaget i årets uddannelsesuge. Og det er langt fra den eneste opfordring teamet har fået.

Du kan se programmet for uddannelsesugen 2021 på hjemmesiden www.uge20.dk, og planen for Uddannelsesugen 2022 er allerede i støbeskeen. Den bliver holdt fra 16.-20. maj næste år.

Gik du glip af uddannelsesugen, så planlægger uddannelsesteamet en ”Uddannelsesuge-after-dark” i starten af september 2021 – med highlights fra uge 20, og lidt nyt. Hold øje med uddannelseskalenderen.