HK Handels medlemmers indsats under coronakrisen er ikke gået ubemærket hen hos beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard Thomsen. I en videohilsen til HK Handels kongres siger han bl.a.

I har alle stået i forreste linje og været med til at hjælpe, vejlede og skabe tryghed for de kunder, der har været bange for smitten.
- En særlig tak til alle jer HK’ere, der har knoklet under pandemien og sikret dagligvarer til os alle sammen. Nogle har stået direkte i frontlinjen – alle har bidraget og gjort en forskel. Jeres indsats er utrolig værdsat. Og heldigvis var der toiletpapir nok til alle sammen, siger han.

I talen påpeger han, at det selvfølgelig har været en meget usikker tid for alle danskere, og også her er HK Handels medlemmer trådt i karakter.

- Jeg er imponeret over, at i alle har været med til at få det til at fungere i praksis. Der var fra krisens start mange spørgsmål. Hvordan får man det til at fungere med mundbindskravet? Hvordan skal man indrette med afstandskravet? Og i har alle stået i forreste linje og været med til at hjælpe, vejlede og skabe tryghed for de kunder, der har været bange for smitten, siger han og tilføjer:

- Alt det har været mindst lige så afgørende, som alle dem der har stået i sundhedsvæsenets front, og som dem har fået maskinerne til at køre i produktionen undervejs. Så tusind tak til jer alle sammen.