Vil du brænde igennem på samme måde som Farshad Kholgi? Skuespilleren er én af mange foredragsholdere, du kan opleve til efteråret.

HK vil ikke bare sikre dit arbejdsliv. Vi vil også udvikle og inspirere dig, så du får endnu mere ud af dit arbejdsliv og livet generelt.

Derfor tilbyder vi et væld af kurser og arrangementer, som har det til fælles, at de er helt gratis for dig at deltage i. Du kan for eksempel lære om dit kropssprog af en kendt skuespiller, blive en haj på LinkedIn, melde dig ind i et netværk eller lære italiensk for begyndere.

- Der er så mange og forskelligartede muligheder, at det kan være svært at danne sig et overblik. Det vil vi gerne råde bod på til næste dialogcafé. For du skulle jo nødigt gå glip af noget, som kunne give dig et boost, siger Henny Fiskbæk, formand for HK Privat Sydjylland.

Til dialogcaféen, der som altid foregår på Zoom, har Henny Fiskbæk blandt andet inviteret HK Sydjyllands kursussekretær, Mette Bolvig, som vil holde oplæg om efterårets mange tilbud og guide dig rundt i hjemmesidens kursuskalender. Faglig konsulent Dorte Feldstedt er også med for at fortælle om de kurser og arrangementer, der særligt henvender sig til HK Privats medlemmer.

- Hvis du selv har idéer til kurser eller arrangementer, som vi ikke udbyder endnu, vil vi også meget gerne høre om dem, siger Henny Fiskbæk.

Hun og de andre er klar på Zoom torsdag den 26. august kl. 14.30 og en times tid frem. Tilmelding er ikke nødvendig.

Du kan lytte med og byde ind, hvis du klikker på dette link