Du deltager hjemme fra din egen dagligstue, og det er selvfølgelig helt gratis for dig som medlem af HK Sydjylland. Emnerne for de fem webinarer er vidt forskellige, men de har det tilfælles, at de kredser om kompetencer, du i tiltagende grad skal bruge på arbejdsmarkedet.

- På fremtidens arbejdsmarked bliver flere og flere opgaver automatiseret. Din kreativitet og personlige gennemslagskraft bliver derfor vigtigere end nogensinde før. Samtidig skal du lære at navigere i alle de digitale muligheder, så du kan bruge dem til din fordel. Vi har nøje udvalgt 5 af landets allermest kompetente og populære foredragsholdere, som vil give dig et forspring og en masse inspiration, siger Ole Kjær, der er formand for HK Sydjylland.

Det kan du opleve
Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen giver sit bud på, hvordan Corona-nedlukningen vil præge fremtidens arbejdsplads. Med mere frihed, hjemmearbejde og uden ambitioner om at få det meste ud af hinanden - men det bedste. Tilmeld dig her.

Professor Vincent Hendricks diagnosticerer den digitale tids børnesygdomme og taler om, hvordan vi kan undgå, at børnesygdommene bliver til kroniske lidelser. Kodeordet er: Digital dannelse. Tilmeld dig her.

Skuespiller Farshad Kholgi deler ud af redskaberne fra skuespillerens værktøjskasse og lærer dig, hvordan du bruger dit kropssprog til at få personlig gennemslagskraft. Det handler om at brænde igennem. Tilmeld dig her.

Erhvervssociolog Rikke Østergaard lærer dig at træne din hjerne til at træffe bedre beslutninger. Du får en introduktion til mentaltræning med både videnskabelige beviser og praktiske øvelser. Tilmeld dig her.

Forsker i kreativitet Dorte Nielsen afliver myten om, at kreativt talent er noget, der er forbeholdt de få. Hun giver viden, teknikker og vejledning i, hvordan du kan forbedre din kreativitet. Tilmeld dig her.

Du finder en oversigt over alle arrangementerne her. Del gerne med kollegerne!