Forfatter Jesper Tornbjerg er den seneste modtager af Jytte-prisen. 

Ved bibliotekskonferencen i 2019 fik Jesper Tornbjerg overrakt HK Kommunals kulturpris - Jytte-prisen - for sit arbejde for sin indsats med at formidle FNs verdensmål i bogform og i børnehøjde i bogserien ”Victoria & Verdensmålene”.

Men hvem skal have æren – samt 10.000 kroner og et fint keramisk fad for 2021?

HK Kommunal modtager meget gerne indstillinger til en eller flere personer, grupper eller organisationer, der har gjort sig særligt bemærket på det kulturelle område.

Skriv motivation og vind

Hvis du har et forslag til prismodtager, skal du sende dit bud + en fin motivation til fagkonsulent lisbeth.storm.henriksen@hk.dk senest fredag d. 10. september.

Prisen bliver uddelt i forbindelse med HK Kommunals Bibliotekskonference den 29.-30. november 2021 på Hotel Nyborg Strand.

Nye potentialer, partnere og brugergrupper

Tilmeldingen til Bibliotekskonferencen er stadig åben, så prik din gode kollega på skulderen og tag hende/ham med.

Konferencen har titlen ”Biblioteket – nye potentialer, partnere og brugergrupper” og handler altså om alle de nye partnerskaber, samarbejdspartnere og brugergrupper, som biblioteksansatte arbejder med.

Tjek programmet ud  - det bugner med spændende oplæg og workshops. Tilmeldingsfrist: 21. september.

Jytte-prisen

Alt du skal vide om Jytte-prisen

Prisen uddeles hvert andet år som anerkendelse af en eller flere personer, der har gjort sig særligt bemærket på det kulturelle område. Prisen er opkaldt efter Jytte Hansen, der i en årrække arbejdede på Frederikshavn Bibliotek og var primus motor i det biblioteksfaglige arbejde i HK Kommunal. 

De har tidligere modtaget prisen

Jesper Tornbjerg, Menneskebiblioteket, Peter Mygind, Kirsten Westh, Frans Rasmussen, Outlandish, Leif Lørring, Truckerbiblioteket, Gerda Krogh Pedersen og Hanne Søborg, Danmarks Blindebibliotek, Mikael Wiehe, Bertil Nordahl, Naser Khader, Den 7. Himmel (børne-kulturprojekt), Leif. P. Jørgensen, Peter Larsen (skuespiller), Nikolaj Cederholm, Anker Jørgensen, Erik Clausen, DRs B&U-afdeling, Pia Raug, Carl Scharnberg, Lone de Neergaard, Marianne Larsen, Tine Bryld, Jytte Abildstrøm. 
Vis mere