Den 8. november markerer en vigtig dag i kalenderen. Det er her alle arbejdsmiljørepræsentanter, der er organiseret i HK Kommunal, har en enestående mulighed for at deltage i årets arbejdsmiljøkonference med temaet ”Fællesskaber på arbejdspladsen”. 

Konferencen kommer til at foregå delvist online og delvist fysisk. Helt konkret betyder det, at arbejdsmiljørepræsentanterne får mulighed for at møde ind i deres lokale HK-afdelinger, hvorfra der på storskærm vil blive livestreamet oplæg fra programmets foredragsholdere.

Og det åbner for mange gode muligheder, påpeger arbejdsmiljøkonsulent i HK Kommunal Karen Brøndsholm.

Hun giver her tre gode grund til, at man som arbejdsmiljørepræsentant skal møde op til årets konference:

1. Du får rig mulighed for at skabe og udbygge et netværk blandt de andre arbejdsmiljørepræsentanter. Det kan være guld værd, når der skal løses fremtidige udfordringer på arbejdsmiljøområdet.

2. På konferencen får du også chancen for at få sparring på aktuelle problemstillinger fra andre arbejdsmiljørepræsentanter.

3. Du vil møde foredragsholdere, der kan give dig en unik og ny viden i forhold til dine arbejdsopgaver som arbejdsmiljørepræsentant. 

Stærkt program

På konferencen kan du møde Finn Salomonsen, medforfatter til bogen ”Ræk mig lige samarbejdet, tak” og ekspert i samarbejde, Mille Mortensen, der er forsker ved Københavns Universitet samt selvstændig organisations- og ledelseskonsulent.

Du kan også møde foredragsholder Karen-Marie Lillelund, konsulent i BFA Mads Lund og Kasper Edwards, der er seniorforsker ved DTU Management.

Tilmeldingen er åben allerede nu, og som arbejdsmiljørepræsentant er det gratis at deltage.

Tilmeld dig her.