Sommergarderoben er sikkert ikke pakket helt væk endnu, men vi er kommet til den tid på året, hvor planlægningen af julearbejdstiden så småt er begyndt ude på arbejdspladserne. I den forbindelse skal du selvfølgelig være helt opdateret på dine rettigheder, så du ved, hvilke regler der gælder for dig i julen 2021. Derfor har vi samlet alle dine rettigheder om arbejdstid i julen i en særlig mini-guide for julearbejdstid. Så kan du få helt styr på, hvor mange fridage du har ret til. Eller om du har ret til særlige tillæg.

Der kan være lidt forskel på reglerne alt efter, hvilken overenskomst du er på. Det er derfor vigtigt, at du ved, hvilken overenskomst du arbejder under, så du klikker dig ind på den rigtige mini-guide herunder.

Hvis du er i tvivl, kan du logge ind på hk.dk øverst til højre og gå ind under Mit HK. Her kan du se, hvilken overenskomst der gælder for dig. Du kan selvfølgelig også ringe til din lokale HK-afdeling på tlf. 7011 4545 eller spørge din tillidsrepræsentant.