A4 Medier kårer den 25. november 2021 Årets Tillidsrepræsentant. Det sker til en storstilet prisfest i DR Koncerthusets Studie 2.

- Vi hylder de mennesker, der har båret kollegerne gennem en svær tid med corona­-krise og vist lidt ekstra overskud, skriver A4 Medier om prisen. Og HK Kommunals formand Lene Roed opfordrer dig til at indstille din TR.

- Jeg ville gerne nominere hver og en af vores tillidsvalgte i HK Kommunal, men den går nok ikke. For egentlig fortjener alle tillidsrepræsentanter en pris for deres indsats. Ikke bare under corona – men helt generelt. Derfor vil jeg opfordre jer, medlemmer, til at indstille jeres tillidsrepræsentant til prisen som Årets TR, siger Lene Roed.

Mange nominerede allerede

Hos A4 Medier kan man allerede nu se de tillidsvalgte, der er blevet nomineret.

- Jeg kan genkende mange navne på listen - og vi kender alle ham eller hende, der altid har plads til et smil, som går en ekstra mil og som er der for kollegerne uanset. Så skynd jer at få nomineret jeres tillidsrepræsentant, siger Lene Roed.

 

Juryen

De skal finde vinderen

Juryformand:
Nicolai Bentsen, 3F-tillidsrepræsentant for sceneteknikerne på Det Kgl. Teater.

Jurymedlemmer:
Elisa Rimpler, forbundsformand BUPL
Mona Striib, forbundsformand FOA
René Nielsen, næstformand Dansk Metal
Susanne Bahne Hansen, HK-tillidsrepræsentant for laboranterne på Novozymes
Torben Möger Pedersen, adm. direktør i PensionDanmark