Formand Dennis A. Jørgensen

Ny formand i stolen
Selvom det kun er et par dage siden at valget til ny formand blev overstået, er jeg allerede godt i gang. Jeg er blevet taget rigtig godt imod af alle i HK Hovedstaden, ikke mindst  alle medarbejderne i Stat. Det er altid dejligt at starte med at møde en masse dejlige smil på en ny arbejdsplads. Der er allerede planlagt en del møder med de nærmeste samarbejdspartnere, så vi hurtigt kan få relationerne på plads.

Afdelingsbestyrelse og Kongressen

De første store opgaver, som jeg står overfor er et seminar for vores afdelingsbestyrelse. Efterfølgende har vi HK Kongressen i slutningen af oktober, hvor vi skal vælge nyt formandskab for HK. Kandidaterne har været rundt i landet til møder og debatten har fyldt meget i dagligdagen for mange HK’ere.
Det vigtigste for mig i dette er at sikre, at vores kongresdelegerede er klædt godt på til at kunne beslutte sig for den ene eller den anden kandidat. Derfor vil vi bruge lidt tid på dette inden kongressen.

Mød mig på jeres arbejdsplads

Som jeg nævnte i min opstillingstale, så er jeg ikke en formand, der er tilhænger af at sidde og læse rapporter på kontoret. Jeg vil ud på arbejdspladserne og møde jer alle og mærke hvad det er der sker.
Det er den aktuelle viden jeg bruger, når jeg efterfølgende sidder til møder, hvor vi taler om forholdene ude på arbejdspladserne.
Jeg håber derfor, at vi snart mødes på jeres arbejdsplads og kan få en god snak.

 

Vi ses også online

Et stort ønske for mig er at udnytte nogle af de gode erfaringer fra Corona tiden. En af disse er, at det er lykkedes at komme i dialog med flere medlemmer som vi før ikke mødte. Nu hvor muligheden for at deltage i et onlinemøde, er det blevet muligt for flere at deltage.
Afdelingen er derfor i gang med at planlægge månedlige onlinemøder, hvor man kan logge på og høre det sidste nye fra afdelingen, samt drøfte aktuelle emner.
I første omgang planlægger vi et møde for tillidsrepræsentanter med et mere fagligt indhold og et andet møde for medlemmerne. Invitationerne vil blive sendt ud, så snart de er klar.

Til sidst vil jeg lige benytte lejligheden til at takke jer alle for den tillid, der blev vist ved, at jeg blev jeres nye formand.

 

Med venlig hilsen

 

Dennis A. Jørgensen

Formand

HK Stat Hovedstaden