Hvem skal stå i spidsen for HK de kommende år og realisere det målprogram, som kongressen vedtager? Det er der foreløbig 4 kandidater, der gerne vil. Nuværende næstformand i HK Privat, Anja C. Jensen, og nuværende næstformand i HK Danmark, Martin Rasmussen, stiller op til formandsposten. Nuværende formand for HK Stat Sjælland, Heidi Juhl Pedersen, og nuværende fællesformand for HK Østjylland, Jesper Thorup, stiller op til næstformandsposten.

 


Du kan læse mere om de 4 kandidater, se deres valgvideoer og få styr på valgprocessen her.

Hvis du gerne vil være med på det virtuelle kandidatmøde, høre kandidaternes tanker og visioner – og meget gerne stille dem spørgsmål, så kan du tilmelde dig her. Journalist Anja Bo vil styre debatten.

Tilmeld dig til det virtuelle kandidatmøde den 5. okotober kl. 17.30 til 19.30 via Zoom.