Den 8. december 2021 inviterer Komponent – det tidligere COK – til konference i Odense. ”Fremtidens Administration” er overskriften.

Et af punkterne er en paneldebat med titlen ” Hvorfor er administration, forvaltning og retssikkerhed vigtigere end nogensinde før?” hvor HK Kommunals næstformand deltager sammen med KL-direktør Laila Kildesgaard og Eik Møller, Kommunaldirektør i Ballerup Kommune.

Og Mads Samsing glæder sig til dagen.

- Vi skal være med til at sætte vores præg på udviklingen. I debatten og i det daglige arbejde. Derfor glæder jeg mig meget til konferencen og til debatten. Og jeg håber, at mange medlemmer også vil dukke op og tage del i debatten og vidensdelingen sammen med mig.

skal du med?

Alt om konferencen

Ud over paneldebatten er der på konferencen en lang række oplæg og sessioner, der giver dig stof til eftertanke og nye input til dit arbejde. Du kan læse alt om programmet – og finde linket til tilmeldingen – ovre hos Komponent.