Det er her, hvor HK-medlemmer på jagt efter nye udfordringer matches med virksomheder på jagt efter nye medarbejdere. Der ligger 12.000 cv’er lige i øjeblikket, men der er brug for endnu flere, især lige for tiden.

- Vi oplever lige nu en stigende efterspørgsel fra virksomheder, og derfor har vi brug for endnu flere cv’er fra kvalificerede HK’ere til at matche dem med de ledige stillinger, siger Nermina Becic Frank, der er rekrutteringskonsulent i HK JobBørs.

- Der har egentlig hele tiden været ret stor efterspørgsel på fx bogholdere og regnskabsmedarbejdere, men efter sommerferien har vi set, at der generelt er stigende efterspørgsel på de fleste typer af HK-jobs.

HK JobBørs fungerer ved, at man lægger sit cv ind i HK JobBørs - og det gælder altså ikke kun for ledige, men også medlemmer som er i job, men er klar til nye udfordringer, understreger Nermina Becic Frank. I den anden ende af HK JobBørs er der arbejdsgivere, der har brug for medarbejdere. Her er der fokus på arbejdsopgaver og ønskede kompetencer. Efter dialogen med arbejdsgiveren går rekrutteringskonsulenten i gang med at finde kandidater ud fra cv’erne, der matcher stillingen.

I 2021 har man p.t. indgået aftaler med knap 1.300 virksomheder.

- Det er alle slags virksomheder - offentlige og private, store og små. Det er jo en mulighed for en virksomhed for meget hurtigt at skaffe sig en kvalificeret medarbejder uden at skulle igennem stillingsopslag og ansøgningsrunde, siger Nermina Becic Frank.

765 medlemmer har i år fået arbejde gennem HK Jobbørs. Men der er altså basis for flere match, så læg dit cv op i HK JobBørs her:

www.hk.dk/jobboers (du skal bruge mitHK til at logge ind).


brug for hjælp

Har du brug for, at nogen ser på dit cv inden da, kan du få hjælp af HK’s Karrieretelefon, som du kan ringe til på alle hverdage ml. kl. 13-16 på nummer 3330 4460.