Print og Medier
Billedtekst

Tilmeld dig og få fagmagasinet Print og Medier direkte i din postkasse i hele 2022 – ganske gratis.

Print og Medier handler om stort og småt i print- og skiltebranchen. Magasinet går tæt på teknologiske landvindinger, nye produkter og materialer, men først og fremmest handler det om, hvad der sker i den danske print- og skiltebranche. Hvem investerer i hvad? Hvem køber hvem og hvilke skridt tager de forskellige virksomheder for at stå bedre rustet til fremtiden?

Når du tilmelder dig, bliver du automatisk tilmeldt Print og Mediers gratis elektroniske nyhedsbrev, som udkommer ugentligt. Her får du nyt fra branchen i kort form, men du kan også se jobmuligheder i joboversigten og så kan du se, om der er faglige begivenheder nær dig, du kan deltage i. Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes.