Tag på skiferie i Østrig eller badeferie i Spanien, og bo i en af HK Handels ferielejligheder. Illustration: Tone Thoresen.

Som noget helt nyt får HK Handels medlemmer nu mulighed for at leje ferielejligheder i Østrig og Spanien til helt særlige medlemspriser. 
Ferielejlighederne, der normalt ligger på op til 20.000 kr. for en uge, kan lejes for mellem 3.500 kr. og 4.500 kr. afhængigt af sæsonen, når du er medlem og lejer dem gennem HK Handel. 

Du kan leje en ferielejlighed, hvis du har været medlem af HK Handel mindst tre måneder, og selv bor i lejligheden i lejeperioden. 

Skitur til Bad Hofgastein


Ferielejlighederne i Østrig har udsigt til bjergene i Bad Hofgastein.

I Østrig kan I leje vores ferielejlighed, hvor I kan bo op til 8 personer. Lejligheden ligger i Bad Hofgastein, der er en lille og meget smuk by omgivet af bjerge og fantastiske naturområder. Om vinteren er det skisportssted for alle aldre og niveauer. Om sommeren kan I tage på vandretur i bjergene, fiske eller leje cykler og køre ud i naturen. 

NB! Vær opmærksom på, at lejligheden I Østrig ikke kan lejes i perioden d. 4.-18. december på grund af lockdown i landet. Hold øje med rejserestriktioner for de forskellige lande på Udenrigsministeriets hjemmeside, og vær opmærksom på, om datoerne ændres. 

Bad Hofgastein: Stor lejlighed med fantastisk udsigt

Badeferie i Málaga 


Udsigt over poolområdet i Malaga fra altanen.

Er I til sommer, strand og god middelhavsmad? Så er Málaga i Spanien målet for jeres næste ferie. Her får I ferielejlighed lige ved stranden, med egen terrasse (med minipool!), udekøkken til de spanske aftner, poolområde, p-plads, fitnessrum og meget, meget mere. 

Málaga: Lejlighed med udekøkken og stor terrasse 

 

Vi åbner snart!

Book fra den 2. december

Den 2. december kl. 10.00 åbner vi muligheden for at leje lejlighederne. I kan booke en lejeperiode op til et år, før I skal afsted. Lejeperioder og lejligheder tildeles efter først-til-mølle-princippet. Lejlighederne udlejes fra lørdag til lørdag. Hvis en lejlighed ikke er udlejet en måned før en aktuel lejeperiode, har I mulighed for at booke miniferie til reducerede priser. 
Find al info om lejlighederne her: Indretning, beliggenhed, priser, perioder og meget mere. Se din næste ferie her.