Vi har sammensat en bred vifte af tilbud for at hjælpe vores opsagte medlemmer hurtigst muligt videre i et nyt job. Blandt tilbuddene fra HK’s a-kasse er:  

1) Personlig samtale med en af vores vejledere
Vejlederen vil støtte og motivere i at finde vejen til det næste job.  

2) Gør det selv-øvelser 
Tre stærke øvelser på vejen mod nyt job, der gør dig skarp på dine kompetencer, og hvad du vil og ikke vil i dit næste job. Du kan gå i gang allerede i dag: Læs mere: Sæt kurs mod dit nye job 

3) Onlinekurser
HK tilbyder en bred vifte af onlinekurser. Kurser du kan bruge i dit helt eget tempo og på et tidspunkt, der passer dig. Indholdet i kurserne spænder vidt. De handler om alt lige fra Microsoft Office programmer og jobsøgning til sociale medier og meget mere. Læs mere: Online Kurser - Prøv HK's onlinekurser 

4) HK Jobbørs 
Hvert år formidler vi hundredvis af jobs til vores medlemmer gennem HK Jobbørs. Du kan også oprette en jobagent, så du får besked, når der er ledige jobs inden for det område, du er interesseret i. 
Læs mere: HK Jobbørs 

Sker som led i a-kasseforsøget

Denne vifte af tilbud til medlemmer, der er blevet sagt op, gælder som led i det såkaldte a-kasseforsøg. Det er et forsøg, hvor HKs a-kasse sammen med 8 andre a-kasser har overtaget ansvaret fra jobcenteret for kontakten med vores ledige medlemmer i de første tre måneder af deres ledighedsforløb. Målet er, at så mange som muligt helt undgår at skulle melde sig ledige.

Bliver forsøget en succes håber vi, at der bliver politisk opbakning til at udbrede det til hele landet, men i forsøgsperioden gælder tilbuddene kun medlemmerne i de fire HK-afdelinger, der deltager i forsøget:  

Forsøget med hjælp i opsigelsesperioden kører indtil videre i 4 HK-afdelinger:

  • HK Østjylland
  • HK Midt
  • HK Midtvest
  • HK Sjælland

Du får hjælp til at finde og søge job

Du kan få personlig sparring på din ansøgning og dit cv af vores specialister på området. Du skal bare sende dine dokumenter til os, så vil du blive kontaktet af en vejleder hurtigst muligt.
Er du på udkig efter nyt job? Så tilmeld dig HK Jobbørs – uanset om du er i job eller ledig. Her hjælper vi hver dag arbejdsgivere over hele landet med at finde de helt rigtige HK’ere til spændende stillinger. Tilmeld dig nu, så du kan komme i betragtning, når der kommer nye jobs, der matcher dine kompetencer.