Simon

Da Anja C. Jensen 30. oktober sidste år blev valgt som HK Danmarks første kvindelige formand, forlod hun samtidig posten som næstformand i HK Privat. Nu skal der findes en ny næstformand – og det kan blive dig.

Det hele bliver afgjort på HK Privats ekstraordinære kongres lørdag 2. april 2022 kl. 10 på Hotel Nyborg Strand, hvor 211 delegerede - ud over formanden og bestyrelsesmedlemmer – skal vælge den nye næstformand. Alle erhvervsaktive medlemmer af HK Privat kan stille op til næstformandsposten, lige indtil valghandlingen begynder på den ekstraordinære kongres.

- Valget er en åben og fair proces. Og jeg vil opfordre alle, der kunne se sig selv i rollen som næstformand, til at stille op, siger Simon Tøgern, formand for HK Privat.

For at kunne stemme og være med til at bestemme, hvem der skal være ny næstformand, skal du først vælges som delegeret på din lokale HK-afdelings generalforsamling, der løber af stablen enten i februar eller marts.

Vigtige datoer

Her er datoerne for afdelingernes generalforsamlingerne:

HK Hovedstaden Service: 22. februar 
HK Sydjylland: 2. marts 
HK Hovedstaden IMI: 5. marts 
HK Nordjylland: 10. marts  
HK MidtVest: 15. marts 
HK Østjylland: 16. marts 
HK Sjælland: 22. marts
HK Midt: 24. marts


Du skal møde op til HK Privats generalforsamling i din afdeling for at kunne blive valgt som delegeret til den ekstraordinære kongres 2. april 2022.
 
Find mere information og tilmeld dig på: hk.dk/privatgeneralforsamlinger. (Linket er udløbet pr 6/9 2022)
Vis mere

Simon Tøgern glæder sig til igen at få en makker

HK Privats formand glæder sig til, at næstformandskontoret ikke længere står tomt:

- Jeg glæder mig til, at der igen kommer liv i næstformandskontoret, og at jeg igen får en politisk makker, der kan være medtil at tegne et stærkt og progressivt HK Privat, siger Simon Tøgern.

Den ny næstformand kommer til at indgå i HK Privats ledelsesgruppe kaldet ”Daglig ledelse”. Ud over formandskabet består gruppen af tre ansatte ledere, nemlig den faglige chef, chefen for arbejdsliv og udvikling samt kommunikationschefen. ”Stærke spillere med stærke meninger, som insisterer på høj faglighed”, konstaterer formanden:

- Og dem skal man ville deale med til daglig. For som næstformand er man med til at lede organisationen, der har godt 70 ansatte og et trecifret millionbeløb i omsætning. Men man er også en del af ledelsen i landets næststørste fagforbund. Og det understreger vigtigheden af valget og den ny næstformands politiske og organisatoriske ambitioner.

 

To medlemmer har allerede meldt deres kandidatur

Det står allerede nu klart, at der bliver kampvalg om næstformandspoten: Foreløbig stiller to medlemmer op til posten som næstformand i HK Privat:

Christina Madsen Kristiansen

35 år, som siden april 2021 har været afdelingssektorformand for HK Privat Nordjylland og har en baggrund som kunderådgiver - først i Aalborg kommune og så i ATP, hvor hun også var tillidsrepræsentant. Hun er uddannet kontorassistent og akademimerkonom.

Gitte Geertsen

57 år, som i 25 år har været sagsbehandler i a-kassen i 3F Forbundet og tillidsrepræsentant i over et årti. Formand for HK Privats Organisationsgruppe og før det i HK Privats Branchesektion Organisationer.

Når vi kommer tættere på valget, vil du kunne læse mere om kandidaterne på hk.dk/PrivatNaestformand (Linket er udløbet pr 26. juni 2023)

 

Vil du stille op til næstformandsposten, så kan du med fordel melde dit kandidatur før din afdelings generalforsamling. For så får du også mulighed for at præsentere dit kandidatur for afdelingens delegerede.
Hvis du melder dit kandidatur på mail til hkprivat@hk.dk inden 17. februar, vil du blive omtalt i HK Privatbladet.