Forhandlingsrejsen positiv
Win Win - forhandling

NY workshop om forhandling Forhandlingsrejsen

I november 2021 afholdt vi en workshop under overskriften ”Forhandlingsrejsen”

Workshoppen tog udgangspunkt i forskellige cases taget direkte fra virkeligheden og formålet var at vise de forskellige måder, der er, at gribe en faglig sag an på. Samtidig ville vi give mulighed for at nye, så vel som garvede, tillidsrepræsentanter kunne få mulighed for at dele erfaringer om hvad der i øjeblikket rører sig hos dem.

Workshoppen var bygget op med en blanding af små oplæg og gruppearbejder. I gruppearbejderne gennemgik deltagerne en case fra den virkelige verden og kom med deres bud på, hvordan den kunne løses. Efter dette vendte vi, i fællesskab, de forskellige holdninger.

Nogle af de tilbagemeldinger vi fik var:
”Gode og lærerige dage”
”God workshop med eksempler fra den virkelige verden”
”Selv om jeg har været TR i flere år, er det altid rart at få repeteret det man ved/har lært. Det gør at man er mere sikker i sin sag på arbejdspladsen”
”Dejligt at kunne mødes både erfarne og mindre erfarne tillidsrepræsentanter”

Som undervisere var vi også rigtig tilfredse med workshoppen og vi glæder os til, at vi kan byde velkommen til 2 nye i 2022. Vi har valgt at lave en workshop torsdag den 3. februar 2022, som bliver et dagsarrangement her på Svend Aukens Plads 11 i København. Det kan du som tillidsrepræsentant tilmelde dig til allerede nu via mitHK.
I foråret 2022 laver vi igen et 12-12 arrangement, der foregår på vores kursusejendom Klinten. I vores kursusnyhedsbrev vil datoerne bliver offentliggjort, både på forhandlingsrejsen til foråret og alle de andre tiltag vi har. Bl.a har vi allerede i starten af februar et to-dags aften kursus, hvor vi arbejder med konflikthåndtering. Det bliver ikke kedeligt. Her vil I kunne stifte bekendtskab med båder ugler, terrier og strudse.

Så vi håber vi ses…