Melissa Nielsen står med sit diplom for titlen som Årets Ambassadør i Rema1000

Foto: Melissa Nielsen står med sit diplom for titlen som Årets Ambassadør 2021 i Rema1000. Hun vandt også titlen som Årets Elev 2021 sammen med Brian Pedersen, der også er elev i Rema1000-kæden.

 

Det var et stort hold REMA 1000-elever, der var samlet for at runde deres elevuddannelser af. 
Undervejs var der ikke bare god stemning, men også lidt spænding i luften, da to af eleverne fra holdet ville få tildelt titlen som årets elever eller såkaldte ”ambassadører” i kæden. Ambassadørerne har gjort en særlig indsats for at gøre butikken og kæden synlig med gode aktiviteter på de sociale medier: 

    - Da vi startede på uddannelsen, kom den uddannelsesansvarlige Steffen Guldberg og introducerede uddannelsen. Her fortalte han om priserne, og jeg tænkte ”….jeg kunne godt tænke mig at blive årets elev, og den tur til New York ville da ikke være så tosset”. Der fik jeg noget at arbejde hen imod, smiler Melissa: 

    - Der blev uddelt fire vindere af følgende titler: ”Årets viden deler”, ”Årets humørbombe”, ”Årets Ambassadør”, som jeg vandt, ”Årets fagprøve” og så den store, som er ”Årets elev”. Her bliver der altid valgt en dreng og en pige, og det blev altså Brian og mig.  

 

Melissa Nielsen står i frugt og grøntafdelingen med en banan foran munden så det ligner et smil

Foto: Et af de mange fotos Melissa Nielsen lagde på Rema1000 Marienlunds Facebookside for at skabe opmærksomhed om deres frugt og grønt. Her bananer til 1 krone pr. styk (bemærk den symbolske krone på Melissas hoved). 

 

Handler 100% om mennesker 

    - Kæden gjorde noget ud af det, og jeg nåede trods alt lige at blive spændt, da priserne skulle uddeles. Jeg sad og tænkte, at det blev nogle andre, da de pludseligt sagde mit navn og mit billede kom op på skærmen! Den opmærksomhed var jeg nu ikke så vild med, men det var fedt at få titlen, vinde turen til New York og ikke mindst få et skulderklap for den tid og energi, man har lagt i uddannelsen, fortæller Melissa Nielsen, der gerne vil dele æren med både kolleger, kunder og købmand i REMA 1000-butikken på Sandhusvej i Odense: 

    - Butiksfaget handler 100% om mennesker. For eksempel i form af godt kollegaskab og et godt arbejdsmiljø. Begge dele havde vi hos Thomas (REMA 1000-købmand, red.), og det er næsten noget af det vigtigste. Det var samtidig et miljø, hvor jeg kunne få lov at være lidt ”skæv”, synge Disney-sange og hygge mig. Vi havde desuden nogle skønne kunder derude i butikken. Det er mennesker, som man kommer til at kende, og generelt har jeg fået nogle gode venskaber igennem min tid i REMA 1000. Jeg er så taknemlig for alt det, jeg har fået med på vejen ved Thomas.  

 

Melissa Nielsens diplom for at have vundet titlen som Årets Ambassadør 2021 i Rema1000

Foto: Melissa Nielsens diplom for at have vundet titlen som Årets Ambassadør 2021 i Rema1000. Hun opnåede blandt andet 16.772 visninger af de opslag, hun lavede på butikkens Facebookside.

 

Attraktive elevuddannelser 

For Jens Pedersen, der er sektorformand i HK Handel Midt, er det en fælles opgave at sikre unge en god start på arbejdslivet. Det kan attraktive elevuddannelser, også i butiksfaget, være med til at give: 

    - Jeg vil først og fremmest ønske Melissa tillykke med den fine titel og turen til New York. Det glæder mig desuden, når en arbejdsgiver som REMA 1000 gør noget ekstra ud af deres elevuddannelser. Det gælder både den rent faglige del, men også som her med en anerkendelse af, at eleverne gør en forskel i hverdagen. For kollegerne, kunderne, butikken og kæden. En god faglig uddannelse giver unge nogle vigtige værktøjer, de kan tage med sig og bygge videre på i deres arbejdsliv. Det skal vi sammen sætte fokus på, siger han. 

 

 

Min mor har altid sagt at jeg skulle være medlem af en fagforening, og jeg har været medlem af HK i hele min elevtid. Før min elevtid i Rema 1000 var jeg i lære som noget andet, og der endte jeg med at være glad for at være medlem af en fagforening
-Melissa Nielsen, elev i Rema1000

 

 

I nomineringen af Melissa til årets ambassadør stod der følgende: 

”Du har, i den tid du har været medlem af vores Ambassadørkorps, gjort det helt fantastisk. Med dine hverdagshistorier på de sociale medier har du opnået 16.722 visninger. Dine interaktioner (likes, kommentarer, delinger) har nået 3.163 visninger. Sidst, men ikke mindst, har du valgt at uddanne dig til MOT-Ambassadør, hvor du bidrager til at gøre vores unge REMA-stjerner mere robuste samt give dem MOT til at følge deres drømme”