Heidi Skov Hansen TR i Fredericia
Heidi Skov Hansen, 45 år, TR for 49 kolleger i Borgerservicecentret, Fredericia Kommune.

- Jeg blev ansat i Fredericia Kommunes skatteforvaltning i 2001 og blev som mange andre virksomhedsoverdraget til SKAT, da staten overtog området i 2005. Der kunne jeg godt mærke, at beslutningsgangene var noget længere end i kommunen. Samtidig kom jeg ind i en arbejdsfunktion som tolder, og den var vanskelig at forene med et familieliv med to små børn. Derfor søgte jeg tilbage til kommunen i 2007 og fik job i Borgerservice, hvor jeg beskæftiger mig med familiepolitiske ydelser.

- Jeg har været arbejdsmiljørepræsentant i fire år og deltaget i møder i MED og TRIO, så da vores tillidsrepræsentant gik af, kunne jeg i forvejen godt se ideen i at være med, hvor beslutningerne træffes. Jeg meldte mig til TR-hvervet, fordi det for mig er vigtigt, at vi har en TR tæt på til at sikre kollegernes vilkår og arbejdsmiljø. Samtidig kan jeg lide ”faget” overenskomst. Det lykkedes heldigvis også at få en ny AMR.

- Nu skal jeg til at lære at håndtere opgaven og begynder på TR-uddannelsen i marts. Vi er i gang med at forhandle lokalløn i kommunen, og der er jeg med på sidelinjen sammen med vores FTR. De forhandlingerne er et godt eksempel på noget, jeg finder meget vigtigt, nemlig at de overenskomstbærende, faglige organisationer er tæt på medlemmerne – i kraft af tillidsrepræsentanterne.

- Min fritid bruger jeg med min mand og to voksne sønner. Den yngste er hjemmeboende. Han spiller fodbold på højt niveau, og vi følger hans kampe, som forhåbentlig snart bliver på divisionsniveau, nu hvor han lige er fyldt 18 år. Jeg elsker at gå lange ture, gerne 20 km, og gør det i forskellige sammenhænge. Desværre kan vores hund, en samojede på ti år, ikke længere klare de lange ture. Vi har også et motionscenter på rådhuset, hvor man kan være medlem for 100 kr. om måneden, og hvor ægtefæller kan være med. Vi er medlemmer, men desværre bruger min mand og jeg det ikke så meget, som vi gerne ville.

Andre nye tillidsrepræsentanter

Valgt i perioden 18. december 2021-20. januar 2022. Der er i alt 15 nyvalgte i perioden. På listen er kun de, der har svaret på en mail, hvor de blev bedt om supplerende oplysninger.

  • Ane Lindskov, klinikassistent, TR for 28 kolleger i Skanderborg Kommune.
  • Anette Engell Edvardsen, Udbud og indkøb, Bornholms Regionskommune, TR for 34 i Center for økonomi og personale.
  • Carina Nissen, systemadministrator/udviklingskonsulent, TR for 28 kolleger i Voksen og Sundhedsservice, Haderslev Kommune.
  • David Brøndt Mikkelsen, virksomhedskonsulent, Jobcenter Albertslund, TR for 33 og FTR for 240 kolleger.
  • Lone Kragh, økonomimedarbejder, TR for 36 i Center for økonomi og løn, Thisted Kommune.
  • Tina Duetoft, arbejder med fleksjob i Jobcenter Albertslund, TR for 51 kolleger.
  • Winnie Kvist Johansen, sekretær, Urinvejskirurgisk Afd., TR for ca. 120 kolleger på den tværgående funktion, Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus.