Siddende næstformand Lene Rasmussen genopstiller, og derudover har bestyrelsesmedlem fra HK Kommunal MidtVests sektorbestyrelse Lena Smed også meldt sit kandidatur. Læs mere om kandidaterne her:

 

LENE RASMUSSEN

Lene Rasmussen

Jeg er 62 og arbejder i Borgerservice i Viborg Kommune.
Min tilknytning til HK og bestyrelsesarbejdet går tilbage til 1986, og siden 2008 har jeg været næstformand i HK Kommunal MidtVest. Samme periode også siddet i afdelingsbestyrelsen. 
Jeg har været fælles-tillidsrepræsentant (FTR) for HK’erne i Viborg Kommune siden kommunalreformen i 2007, og før det også TR i Tjele kommune siden 1984. Jeg sidder i Hoved MED i Viborg Kommune. Jeg har repræsenteret HK MidtVest gennem mange år i bl.a. bestyrelsen for Mercantec og det lokale FH Viborg arbejde. 
Privat bor jeg alene i Hammershøj 

Motivation
Jeg har det udgangspunkt, at det faglige arbejde løses bedst ude på den enkelte arbejdsplads.
Og det sker ved hjælp af dygtige og veluddannede tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter. For at de kan udføre deres arbejde, skal vi i HK MidtVest sikre, at der kan hentes faglig kvalificeret konsulentbistand fra medarbejderne.

Vi skal arbejde for, at vi får alle med i fællesskabet, så alle vores kolleger ansat på HK’s overenskomster bliver en del af HK Kommunal.
HK Kommunals mærkesager om kompetenceudvikling, medlemmernes arbejdsmiljø, MED indflydelse på arbejdspladserne, fagets udvikling, arbejdet med de unge og ikke mindst ansættelse af elever på vores arbejdspladser er vigtige indsatser, som jeg selvfølgelig bakker op om.

Jeg mener, at jeg med min erfaring kan gøre en forskel til gavn for vores medlemmer – derfor genopstiller jeg som næstformand for afdelingssektoren.

 

LENA SMED

Lena Smed

Jeg er FTR, fællestillidsrepræsentant, i Skive Kommune og har været TR siden 2007 og FTR siden 2016.
Jeg sidder i dag i sektorbestyrelsen og har gjort det af 2 omgange og har siddet der i alt knap 6 år.
Jeg er 50 år samboende med Flemming og en søn Kåre på 24 år. Jeg er bosat i Skive. 

Motivation
Jeg stiller op, fordi jeg gerne vil gøre en forskel. Jeg ser noget i næstformandsposten, som jeg gerne vil videreudvikle på for hele MidtVest. Det at skal samle hele MidtVest, vores forskellige faggrupper samt region og kommunal er noget, der er spændende og noget, som jeg gerne vil arbejde på, at vi i sektoren kan lykkes med.

Det, at vi har en stærk stemme i afdelingsbestyrelsen, er noget jeg vil kunne bidrage med. Jeg er en person, som siger tingene lige ud. Jeg er en medspiller, en som er lydhør og vil gerne bredden. Mit motto er SAMMEN (kan vi alting), om det er på tværs af fagforeninger, eller andre TR i regionen og kommunerne, så er det vigtigt, at alle kan se sig i det, der nu engang bliver besluttet. 

Jeg synes selv, at jeg er god til at networke, og mener det er en vigtig egenskab at have. For ved at kende mange bliver jeg også mere klar over, hvad rører sig på de enkelte arbejdspladser, om det er region, eller kommunal, og det kan jeg bringe i spil i afdelingssektorbestyrelsen for Kommunal. Det var lidt om min motivation. Jeg håber at se jer til sektorgeneralforsamlingen.

 

Meld dig til generalforsamlingen

Generalforsamlingen afholdes  onsdag 9. marts 2022 i BDO Lounge, Tingvej 7, Viborg.
HK MidtVest koordinerer samkørsel fra en række af områdets større byer.  Se mere på tilmeldingslinket, hvor du også finder dagsorden med mere.

På generalforsamlingen kan du også opleve et underholdende foredrag med skuespiller Brian Hansen: Kommunikation, kropssprog og kultur.