En god blanding af nye og erfarne medlemmer udgør det nye landsudvalg for DL elever. Formand og næstformand fortsætter på deres poster fra sidste år.

- Det er et superfedt fællesskab, og rent fagligt giver det mig rigtig meget at vide, hvad der sker. Arbejdet i landsudvalget gør, at jeg har fingeren på pulsen, jeg har fået et større indblik i faget og en meget større forståelse af, hvorfor det er godt at være medlem af en fagforening, lyder det fra formand, Caja Lola Schou Tofft.

Også Louisa Brock Nymann, der fortsætter som næstformand i DL elevers landsudvalg, er glad for at have fingeren på pulsen.

- For mig er det vigtigt, at lægesekretæreleverne og de sundhedsadministrative koordinator-elever (SAK) ikke kommer til at udgøre et A og et B-hold. Man kan godt mærke den frygt ude på hospitalerne, derfor er det fedt, at jeg nu har en viden og forståelse for, hvorfor Sak’erne er vigtige og ikke udgør en trussel. Det er dejligt at kunne give den viden videre, lyder det fra Louisa Brock Nymann.

Det nye landsudvalg glæder sig til det videre arbejde. De vil gerne være mere synlige. Lægesekretærelever rundt omkring i landet, skal lære dem at kende og vide, at udvalget står klar til at hjælpe med alt fra faglige spørgsmål, trivselsspørgsmål eller usikkerhed omkring elevtiden og tiden som nyuddannet.

 

Det nye udvalg består af:


Formand, Caja Lola Schou Tofft, Region Midtjylland

Næstformand, Louisa Brock Nymann, Region Syddanmark

Derya Yildirim, Region Hovedstaden

Sandra Andersen, Region Sjælland

Sabina Nymark Jørgensen, Region Nordjylland

Trine Weinkouff Thomsen, Region Nordjylland

Malene Krogsgård Møller, Region Hovedstaden

Mille Christensen, Region Sjælland

Nanna Lundt-Hansen, Region Sjælland

Louise Heydari Petersen, Region Syddanmark