Det kan være lidt uoverskueligt at begynde processen med at få et nyt job. Typisk stiller man sig spørgsmål som: Hvad er det egentlig, jeg har lyst til? Hvad kan jeg? Hvordan får jeg overbevist virksomheden om, at det lige er mig, de har brug for og kalder til samtale?

HK HAR SAT PROCESSEN I SYSTEM FOR DIG

HK har gennemtænkt det hele for dig, så du får mulighed for systematisk at forberede dig på det næste skridt i dit arbejdsliv.

Du får hjælp til, at få styr på:

  • Hvad du kan.
  • Hvad du gerne vil.
  • Hvordan du får det job, du gerne vil have.

 

TAG DE NÆSTE SKRIDT I DIT EGET TEMPO

Bare rolig – du skal ikke gøre det hele på en gang, men får det serveret i mindre bidder, så det bliver mere overskueligt at komme igennem processen.

Du tilmelder dig et digitalt forløb, hvor du får mails undervejs, som tager dig gennem de enkelte skridt i processen. 

Dine svar bliver samlet på MitHK, hvor du let kan finde dem igen, så du kan fortsætte og arbejde med processen, når du har tid.

BEGYND MED DET SAMME

Alle medlemmer af HK har adgang til det digitale forløb:

Begynd dit forløb her: _Tre skridt til nyt job

 

Du får hjælp til at finde og søge job

Du kan få personlig sparring på din ansøgning og dit cv af vores specialister på området. Du skal bare sende dine dokumenter til os, så vil du blive kontaktet af en vejleder hurtigst muligt.
Er du på udkig efter nyt job? Så tilmeld dig HK Jobbørs – uanset om du er i job eller ledig. Her hjælper vi hver dag arbejdsgivere over hele landet med at finde de helt rigtige HK’ere til spændende stillinger. Tilmeld dig nu, så du kan komme i betragtning, når der kommer nye jobs, der matcher dine kompetencer.