BJARNE PAPSØ
Jeg hedder Bjarne Papsø, 57 år og bosiddende i Viborg. Jeg er i dag næstformand for HK Privat MidtVest og har været det de sidste 2 år, og dermed også med i afdelingsbestyrelsen for HK MidtVest. 
Jeg har siddet i bestyrelsen igennem flere år, hvor jeg startede som suppleant. Af andre bestyrelsesposter har jeg for år tilbage været med i SamData (IT) i Viborg afdelingen og efter sammenlægningen mellem Viborg og Skive, både som formand og bestyrelsesmedlem, samtidig var jeg i en kort periode med i SamData’s bestyrelse på landsplan.

Af andre tidligere tillidsposter har jeg også været bestyrelsesmedlem og formand for en mindre Sparekasse, samt formand for en nystartet andelsboligforening.

Jeg er i dag ansat som leder i GoPro Consulting ApS – hvor vi er 2 ansatte. Vi er ejet af et Islandsk IT-firma som udvikler Sags- og dokumenthåndtering. Jeg er medlem af bestyrelsen for GoPro Consulting. Vi har ikke et fysisk kontor i Danmark, så jeg arbejder hjemmefra.
 
Motivation
Jeg stiller op til genvalg som næstformand, da jeg ønsker at sættes fokus på alle de arbejdspladser, hvor der ikke er overenskomst, eller valgt nogen Tillidsrepræsentant eller Arbejdsmiljørrepræsentant – så vi dermed får kontaktpersoner ude på de arbejdspladser og derigennem få informeret ud omkring overenskomster, lokalaftaler mv. til medlemmernes bedste. Derudover mener jeg, at vi skal holde fokus på aktuelle emner som f.eks. hjemmearbejde, ligeløn og arbejdsmiljø.
 

Meld dig til generalforsamlingen

Generalforsamlingen afholdes tirsdag 15. marts i Fagforeningshuset, Vestervangsvej 6, 8800 Viborg. HK MidtVest koordinerer samkørsel fra en række af områdets større byer. Se mere på tilmeldingslinket, hvor du også finder dagsorden med mere