Der skal vælges ny næstformand i HK Stat MidtVest.

Heidi Hensgen Kjær genopstiller ikke til posten. I stedet har Heidi Søgaard Madsen meldt sit kandidatur.

Heidi Søgaard Madsen

Heidi Søgaard Madsen

Jeg hedder Heidi Søgaard Madsen og arbejder i Kystdirektoratet i Lemvig, hvor jeg har været tillidsrepræsentant siden oktober 2016.

Jeg er 49 og bor i Thy med min familie. Jeg har erfaring med bestyrelsesarbejde fra det lokale egnsteater, hvor jeg har været i bestyrelsen i 13 år, heraf næsten 10 af årene som formand.

Motivation

Min deltagelse i HK Stat MidtVest sektorbestyrelsen siden marts 2019 har vist mig, at vores arbejde har betydning for alle HK statsansattes arbejdsliv, hvilket jeg finder motiverende for at fortsætte.

For mig er det vigtigt, at vi alle har et godt arbejdsmiljø og gode vilkår på jobbet, samt at vi fortsat kan udvikle os i vores arbejdsliv, hvilket jeg gerne vil arbejde for som næstformand i bestyrelsen.

Her bringer jeg gerne min erfaring med digital implementering i spil. Et område, hvor vi HK’ere sidder med en stor viden, som vi skal bruge og udvikle for at følge med på arbejdsmarkedet de nærmeste år.

Jeg stiller op på opfordring og vil fortsat gøre mit til, at vi arbejder godt sammen i HK Stat MidtVest sektorbestyrelsen for medlemmerne i vores område. 

Du melder dig til generalforsamlingen her

Artiklen er opdateret 14. februar 2022

Du har indflydelse som medlem

Din mening tæller, for vi er din og alle de andre medlemmers fagforening. Derfor kan du stemme til generalforsamlinger – ligesom du til hverdag kan få indflydelse via vores repræsentanter på både skoler og arbejdspladser. HK er nemlig et fællesskab, hvor alle har en stemme.