Jeg tror på fællesskab, solidaritet og udvikling. Derfor stiller jeg op til posten som formand for HK Privat Sydjylland, for jeg vil være med til at skabe præcis de rammer, der skal til, for at vi alle kan trives og sammen skabe udvikling.

Jeg vil være med til at skabe arbejdspladser, hvor det er tilladt at grine højt, hvor det okay at stille krav, og hvor uddannelse er en fast del af dagsordenen.

Jeg vil arbejde for, at vi i HK Sydjylland er tilgængelige og synlige ude på skolerne. Jeg ønsker at være med på hele jeres rejse igennem arbejdslivet. Så når det kræver en hjælpende hånd eller et lille kærligt velment skub, så vil det komme fra mig og os. Jeg vil arbejde for at få en plads ved det runde bord på de uddannelsessteder, hvor vi sammen kan præge dagsordenen.

 

Lav noget støj

Frem med båthorn og vuvuzelaer! Vi skal larme lidt mere, når vi går i kamp mod ulighed på arbejdspladserne, og vi skal gøre det enkelt at forstå, hvad der er lovgivning, vejledning og blot gode råd, når det kommer til det gode arbejdsmiljø, lønforhandlinger og arbejdsliv generelt.

Vores dygtige TR og AMR skal have al den ekspertise og vejledning til rådighed, de har brug for, for sammen med os at tage kampen op, når arbejdslivet slår knuder eller gør ondt. Ligeledes vil jeg arbejde for, at det bliver nemmere at organisere kollegaerne ude på uddannelsesstederne og arbejdspladserne. For jo flere, vi er, jo hårdere kan vi slå i bordet, når det er nødvendigt.

Jeg tror grundlæggende på, at alle har et ønske om at være en del af fællesskabet, og derfor er det vigtigt for mig, at vi sammen får skabt en lige mulighed for, at vi alle kan bidrage med det, vi hver især kan. Uanset hvor tung vores rygsæk må være.

Jeg synes, tiden er inde til at se konceptet fagforening i en ny kontekst. Vi skal ikke kun nævnes, når det brænder på. Jeg ønsker, at vi i højere grad kan se hinanden som sparringspartnere. Hvad enten du er TR, AMR, studerende eller medlem.

Vi skal, med en tydelig politisk dagsorden, sammen gøre vores indflydelse gældende alle de steder, det er muligt, så vi på den måde kan være med til at skabe det gode arbejdsliv og ikke kun tilpasse os det. 

 

Lidt om mig

I 2012, efter knap et års ansættelse ved NRGI ELHANDEL, iførte jeg mig to meget vigtige kasketter. En kasket som TR og en kasket som AMR.  

Jeg er uddannet kontorassistent i 2009 og har før og efter min uddannelse arbejdet med kundeservice, både i callcenter og butik. De sidste 10 år har jeg arbejdet ved NRGI Elhandel i Horsens. Jeg har sideløbende med mit arbejde også selv prøvet kræfter med efter-/videreuddannelse på Aarhus Erhvervsakademi indenfor ledelseslinjen. Jeg har siddet med i OK-gruppen Industri de sidste 4 år og sektorbestyrelsen HK Privat Syd de seneste 3 år. I 2019 blev jeg valgt til næstformand og tiltrådte derfor også HK’s arbejdsmiljøudvalg. Allesammen poster, der har givet mig en grundig indsigt i maskinrummet i HK og muligheden for at deltage i mange gode diskussioner og debatter.

Jeg er 37 år og bor sammen med min mand Jesper i Horsens. Vi har sammen Johannes på 8 og Jane på 5 år. Jeg kan ikke prale af lange løbeture eller et fitnessmedlemskab. Men hvis vejr og vind tillader det, så tag et smut forbi søspejderne ved Lillebælt, hvor jeg er at finde iført tørdragt, svømmefødder og blå svømmebriller. Det er ikke et videre kønt syn, men dykning er og bliver én af mine absolutte yndlingsmotionsformer. Og jeg er ikke den eneste, der sætter pris på den. Som min kære mand så hyppigt påpeger: ”Du er så dejligt stille, når du dykker . . .”

 

Du kan tilmelde dig HK Privat Sydjyllands generalforsamling her