Med AMR-portalen har du altid let adgang til gode råd og vejledninger om arbejdsmiljø på HK’s online-univers. En hel del arbejdsmiljørepræsentanter har opdaget portalen og er glade for at bruge den. 

Har du ikke været derinde endnu? Vi er sikre på, at du også kan have glæde af den, for portalen giver dig:

  1. Redskaber til at håndtere konkrete udfordringer.
  2. Viden og værktøjer til det forebyggende arbejde.
  3. Overblik over de aktuelle uddannelser, kurser og andre aktiviteter for AMR
  4. Indsigt i hvad HK mener om centrale arbejdsmiljøspørgsmål.
  5. Navn og kontaktinformation på din kontaktperson i din lokale HK-afdeling, som kan rådgive dig i de konkrete sager, du sidder med. 

 

Indhold udvalgt til dig

Portalen er nem at bruge. Når du bruger portalens gode søgefunktion, får du som resultat præsenteret de redskaber til AMR-arbejdet, HK har udvalgt til dig. Et udvalg vi har lavet, fordi vi ved, at netop de redskaber med succes har været anvendt af andre med samme tillidshverv som dig. 

Fordi portalen netop præsenterer et udvalg af redskaber og materialer, er det nemmere at søge viden på AMR-portalen end på Google, hvor du vil få tusindvis af søgeresultater af meget forskelligartet relevans. 

Selvom portalen er let at anvende, ved vi, at nogle har det bedst med først at få en kort indføring i portalen, inden de går ombord. Derfor har vi lavet en kort vejledning, der fortæller om portalens struktur, indhold og funktioner. Du finder vejledningen her: Vejledning til AMR-portalen (pdf)

Ikon for AMR portalen

Du kommer ind på AMR-portalen ved at logge ind på MitHK, hvorefter du klikker på ikonet for AMR-portalen