HK's formandskab

Forbundsformand Anja C. Jensen og næstformand Mads Samsing fortæller om HK's arbejde og svarer løbende på spørgsmål og kommentarer, når HK sender Live fra HK Danmarks Facebook-side

Alle kan naturligvis se med, men hvis du vil have en påmindelse i din kalender, så tilmeld dig inde på begivenheden

Du kan allerede nu stille spørgsmål eller komme med bud på emner, som du gerne vil have taget op. Du kan også komme med forslag og ideer til netop HK's arbejde eller fortælle lidt om din hverdag som HK'er. Skriv endelig bare her i kommentarfeltet!

Vi kan ikke at tage alle spørgsmål, emner og kommentarer op ved Facebook Liven, men vi læser alt.

 

Du får fagligt fællesskab

Vær med i det faglige fællesskab på din arbejdsplads. Det er dig og dine kolleger, der vælger tillidsrepræsentanten, der er HK’s lokale repræsentant. Og som kan hjælpe dig i dagligdagen. Et fagligt fællesskab er ikke blot faglig støtte – det er også socialt fællesskab, hvor du har indflydelse på aktiviteter og handlinger.