Hvis du gerne vil hjælpe socialt udsatte borgere og samtidig bruge dine administrative kompetencer, har du nu mulighed for at blive frivillig koordinator i Forbrugerrådet Tænks Økonomi- og Gældsrådgivning.

I gældsrådgivningen får sårbare borgere gratis hjælp til at få styr på privatøkonomien, og lige nu mangler centrene specifikt frivillige med administrative kompetencer, fortæller projektkonsulent Jakob Skov Øllgård, der står for gældsrådgivningen.

- Vi har tidligere haft HK’ere som frivillige koordinatorer med stor succes. Når der er HK’ere i rådgivningscentrene til det administrative arbejde, løses opgaverne med koordinering på bedste vis, siger Jakob Skov Øllgård.

INDKALDE BORGERE TIL SAMTALER OG BOOKE TIDER

Det frivillige arbejde som koordinator går blandt andet ud på at indkalde borgere til samtale, booke tider og lave registreringer i IT-systemerne.

Forbrugerrådet Tænks syv rådgivningscentre ligger i København, Ringsted, Nykøbing Falster, Odense, Kolding, Esbjerg og Aalborg, og man kan enten være på centret eller arbejde hjemmefra.

FIRE TIMERS FRIVILLIGT ARBEJDE OM UGEN

Man forpligter sig til fire ugentlige timer, og arbejdet foregår typisk om eftermiddagen, hvor rådgivningerne har åbent for borgere.

Du kan læse mere om det frivillige arbejde og Forbrugerrådet Tænks Økonomi- og Gældsrådgivning