3 nye tillidsfolk

Nye tillidsrepræsentanter i NSK: Fra venstre: Jeanette Ejde Nielsen, Jannie Sølvhøj og Pia Willum NIelsen

ny HK klub er dannet

 

Formand Dennis Alex Jørgensen og NSK-stabschef Lasse Ring Christensen er rørende enige om, 

at samarbejde mellem ledelse og medarbejdere er fundamentet for en velfungerende arbejdsplads.

De kender ikke hinanden, og de to jakkeklædte mænd mødes med venlige smil og et solidt håndtryk. Stabschef i den nyoprettede National enhed for Særlig Kriminalitet under Rigspolitiet Lasse Ring Christensen og formand for HK Stat Hovedstaden Dennis Alex Jørgensen er sammen, fordi de omkring 130 ansatte på HK’s overenskomst 28. februar har kaldt til stiftende generalforsamling i HK Klub NSK.

De to mødes lige før generalforsamlingen til en kort udveksling af meninger og for at lære hinanden lidt at kende. National enhed for Særlig Kriminalitet, som startede 1. januar, er en ny enhed under Rigspolitiet. 

LÆS DEN FULDE ARTIKEL OM DAGEN

Stabschefens ord falder i frugtbar jord hos fagforeningsmanden Dennis Alex Jørgensen. Hans primære ønske med at deltage på dagens stiftende generalforsamling i HK Klub NSK er selvfølgelig at bakke HK’erne op i etableringen af den nye klub. Men det er mindst lige så vigtigt at møde ledelsen i NSK.

NSK-stabschef Lasse Ring Christensen bød omkring 40 HK’er velkommen i NSK, da han talte til 
den stiftende generalforsamling i HK Klub NSK.

40 medlemmer danner klub

 

Deltagerne i den stiftende generalforsamling var kommet til hovedkvarteret i Ejby ved Glostrup fra flere afdelinger i organisationen, og den stiftende generalforsamling gjaldt alene valg af de 3 tillidsfolk, som var i spil, samtidig med at vedtægter, kontingent og bestyrelse skulle vælges.
 

I dagens anledning serverede HK Stat Hovedstaden lækre kager og bobler, som fik den måske lidt tunge dagsorden til at glide lettere ned.

Man fornemmede, at deltagerne kom fra de 3 forskellige søjler i Rigspolitiet, som NSK er samlet af. Og der kunne ind imellem spores forskelligheder i måden at anskue tingene på. 

Vi har overtaget en række velfungerende afdelinger fra andre steder i dansk politi. Vi har et rigtig godt udgangspunkt for at gøre NSK til en god arbejdsplads
- Stabschef Lasse RIng Christensen