Fagforeningen har netop ansat to nye ungdomskonsulenter, så teamet nu består af Sanne Kristensen samt Anne Lyngkjær Vangkilde og Mia Kempf Jensen, der begge startede 1. marts 2022.

 

Anne Lyngkjær Vangkilde er 24 år og har de seneste tre år arbejdet hos Bestseller i salg. Gennem arbejdet har hun fået stor interesse i at arbejde med mennesker.

 

Mia Kempf Jensen er også 24 år, uddannet designteknolog og har for nylig færdiggjort en bacheloruddannelse i digital konceptudvikling. Hun har tidligere arbejdet med markedsføring og kommunikation.

 

Sanne Kristensen er 26 år og har arbejdet som ungdomskonsulent i HK MidtVest siden 2018. Inden da var hun deltidsorganisator i HK Handel i samme afdeling. Hun har også arbejdet som mentor hos MentorDanmark. Hun er uddannet administrationsbachelor.

 

- Vi samarbejder med uddannelsesinstitutioner, studerende og elever i hele Midt- og Vestjylland, og du er altid velkommen til at henvende dig til os, lyder det fra de tre ungdomskonsulenter.

 

Fra venstre er det Anne Lyngkjær Vangkilde, Sanne Kristensen og Mia Kempf Jensen, ungdomskonsulenter i HK MidtVest.

Fra venstre er det Anne Lyngkjær Vangkilde, Sanne Kristensen og Mia Kempf Jensen, ungdomskonsulenter i HK MidtVest.

 

Er der for elever og studerende

Sanne, Anne og Mia planlægger og gennemfører blandt andet oplæg, faglige aktiviteter og sociale events for og med elever og studerende, der er i gang med en uddannelse inden for et HK-fag.

 

De igangsætter og gennemfører særlige, målrettede aktiviteter og indsatser til unge, der stiller dem stærkere under uddannelse eller i fritids- og studiejob. Eksempelvis holder de oplæg om studieteknik, ansøgning og CV, opdatering af LinkedIn profil med mere.

 

De er kontaktpersoner for studerende medlemmer af HK. Og de ringer til elever og studerende med fokus på det, de har brug for i deres situation – eksempelvis når deres uddannelse er ved at være færdig, og de skal videre til noget nyt

 

De faciliterer også HK MidtVests ungenetværk, der blandt andet kommer med input til afdelingen.

 

Står for Jobpatruljen

Endelig er ungdomskonsulenterne med til at planlægge, gennemføre og evaluere Jobpatruljen, der hver sommer tager rundt for at snakke med de unge fritidsjobbere i det midt- og vestjyske.

 

Jobpatruljen bliver gennemført i et samarbejde med 3F med opbakning fra de lokale sektioner af FH, Fagbevægelsens Hovedorganisation, og dermed en række andre fagforeninger.

 

Se mere om Jobpatruljen

 

- Med tre ungdomskonsulenter håber vi at kunne hjælpe de unge HK’ere endnu bedre på vej i deres studie- og arbejdsliv, fortæller Marianne Køpke, der er afdelingsformand for HK MidtVest.

 

Se, hvad du kan bruge HK til:

 

Som studerende

 

Som elev

 

Som fritidsjobber

Artiklen er opdateret 17. marts 2022

Du kan få dagpenge som medlem af HK A-kasse

Er du medlem af a-kassen, er din økonomi sikret med dagpenge i op til 2 år. Prøv vores dagpengeberegner og find ud af, hvad din dagpengesats er.