Administrationsbachelorerne holder i år et fysisk årsmøde efter flere år med virtuelt årsmøde. Foto er et modelfoto.

Så er der årsmøde i Administrationsbachelorernes Landsforening. Vi genstarter traditionen med fysiske årsmøder – og vi glæder os til at se jer!

Bliver det fedt igen i år? JA! Skal du og dine medstuderende med? JA! Den 29.-30. april 2022 er der årsmøde i Administrationsbachelorernes Landsforening (ABL/HK). Lær at peppe din kommunikation op med grafisk facilitering, læg den rette jobsøgningsstrategi, blev en fantastisk mødeleder eller få styr på eksamensteknikken. Der er masser af interessante oplæg og diskussioner på programmet.

Det er GRATIS for medlemmer af ABL/HK at deltage, og det er selvfølgelig inkl. transport, overnatning og forplejning*.

Se hele programmet og tilmeld dig her.

 

Workshops

 

// Pep din kommunikation op med grafisk facilitering
Vælg denne workshops hvis du ønsker at kunne facilitere på fx flipover og whiteboard. Du får inspiration til at omsætte ”kedeligt” stof til inspirerende visuelle budskaber. Du lærer at omsætte ord og faglige begreber til ”billeder” i tilhørernes bevidsthed og du lærer enkle teknikker til at tegne, skrive flot og bruge grafiske virkemidler.
Claus Bekker Jensen, Visuel Vision
Deltagerloft: 25 personer.

// Få ro på nerverne med eksamen-fitness
Der er dage og øjeblikke, der kan betyde meget for din fremtid og dine muligheder. Eksamener, jobsamtaler og vigtige præsentationer kan alt sammen være noget, der presser én i en ubehagelig eller uhensigtsmæssig grad. Derfor skal man huske at komme i træning til eksamen eller jobsamtalen. For det handler ikke blot om at kunne det faglige - men også at kunne præstere i øjeblikket. På workshoppen tager vi dig igennem hvordan eksamener og jobsamtaler kan påvirke dig - og hvordan du får ro på de nerver, der generer. Vi vil gennemgå gode værktøjer, som du kan bruge. Samt lave små øvelser, hvor du får prøvet nye ting af i trygge rammer.
Christine Eis, udviklingskonsulent i Analog
Deltagerloft: 35 personer

// Den gode jobsøgningsstrategi – Ricki Nielsen
Få gode redskaber og praktiske eksempler til din jobsøgning både i forhold til studiejob, praktik og efter studiet. Workshoppen tager udgangspunkt i, hvordan andre har haft succes i deres jobsøgning, og hvordan jobsøgningen ser ud gennem rekrutteringspersonens øjne. Du vil gennem konkrete opgaver finde din egen vej til en succesfuld jobsøgningsproces, og via effektive værktøjer og simple strategier være i stand til at føre den ud i livet. Hvis muligt, må du gerne medbringe et relevant stillingsopslag.
Ricki Nielsen, karrierespecialist
Deltagerloft: 30 personer

// Mødeterror – og 10 tips til at undgå det
Livet er for kort til lange indholdsløse møder, endeløse diskussioner, hvor de samme personer, tager ordet igen og igen – og siger noget helt forudsigeligt. Få hjælp til at skabe møder, der er dynamiske, skaber resultater og får det bedste frem i deltagerne. Få viden om de 5 mest effektive måder at slå en god idé ihjel på og hjælp til at forhindre det!
Mads Lønnerup, chefkonsulent og partner, Supplement A/S
Deltagerloft: 30 personer