jubilarfejring 2022 hk midt

Billede: Anne Marie Bay (th.), formand HK Midt, står sammen med 3 HK-jubilarer. Fra venstre mod højre har de været medlem i hhv. 65, 70 og 75 år. Selv har Anne Marie Bay været medlem i 25 år. Se flere fotos fra fejringerne af jubilarer i HK Midt længere nede i artiklen.

 

Der var glade jubilarer og smukke buketter overalt, da HK Midt for nylig inviterede jubilarerne fra 2021 til fejring i Odin Havnepark. Nogle af kodeordene var trofasthed, loyalitet og mange års opbakning til et stærkt, fagligt fællesskab:

    - Det var virkelig en dejlig, dejlig dag, hvor vi kunne takke jubilarerne for deres mange års medlemskab af HK. Hvis vi lagde alle jubilæums-årene sammen, så ville vi nå et ret højt tal. For der var jubilarer i dag, der kunne se tilbage på både 65, 70 og sågar 75 års medlemskab. Det var skønt at byde dem velkommen tilbage i HK, selvom de for længst har trukket sig tilbage fra arbejdsmarkedet, konstaterede Anne Marie Bay:

    - Vi havde samtidig gæster i afdelingen med lidt lavere jubilæumsår, men som til gengæld stadig er yderst aktive på arbejdsmarkedet og i HK-regi.

 

Side om side

I sin tale til jubilarerne kunne Anne Marie Bay byde på små glimt fra både verdenshistorien og fra de lokale medlemsblade:

    - Jeg havde kigget på vores gamle medlemsblade og fundet lidt nyheder fra de enkelte jubilæumsår, altså 1996, 1991 og bagud til 1946, hvor vores 75 års jubilar meldte sig ind. Det er ret interessant at kigge bagud i de gamle materialer. For det tegner både et billede af den overordnede samfundsudvikling og af udviklingen i rollen som HK’er, siger fællesformanden, der selv fejrede 25 års HK-jubilæum:

    - I år var det også et personligt kig tilbage for mig, da jeg selv har oplevet en del af udviklingen tæt på i min tid som HK’er. I de årtier, jeg har været medlem af HK, har både mit fag som grafiker og hele den grafiske branche ændret sig markant. Til gengæld har mit engagement i HK været der hele vejen igennem, og derfor var jeg stolt af at stå her i dag som fællesformand for HK Midt og side om side med alle de skønne HK-jubilarer, der deltog i vores arrangement.