Mette Petersen TR Kolding Kommune
Mette Pedersen, ny TR i Kolding.

 

- Jeg har været skolesekretær i Kolding Kommune i 19 år, og siden 2007 har jeg arbejdet på Ungdomsskolen Kolding. Vi har i dag ca. 6.000 cpr-elever tilknyttet gennem et skoleår/sæson og har både dagskole for forskellige grupper unge, fritidsklubber, ungdomsklubber, fritidsundervisning, knallertkøreskole, samarbejdsprojekter med virksomheder, internationalt samarbejde osv., så det er et spændende og alsidigt arbejde, hvor ingen dage er ens. Jeg befinder mig rigtig godt med det.

- Jeg har tidligere været TR-suppleant, men stoppede på den post, da ungdomsskolen på et tidspunkt skiftede forvaltning, så jeg organisatorisk var adskilt fra de øvrige skolesekretærer. Nu er vi så kommet tilbage til skoleforvaltningen igen. Jeg gik derfor til klubbernes generalforsamling i marts med en forventning om, at jeg som tidligere skulle møde mange gamle kolleger, men jeg var den eneste skolesekretær, der mødte op. Jeg lod mig overtale til at blive TR. Jeg synes, det er vigtigt at sikre, at vi i vores travle hverdag har et godt samarbejde med ledelsen, og at vi hele tiden er opmærksomme på, at alle har det godt, og at skolesekretærerne ikke bliver glemt. Jeg har heldigvis siden fået mange positive tilkendegivelser fra dem, jeg nu er TR for. Jeg glæder mig til at komme på TR-uddannelse i maj. Det kunne lige klemmes ind mellem elevernes skriftlige og mundtlige prøver, hvor skolesekretærerne altid har ret mange arbejdsopgaver.

- I min fritid designer jeg smykker i mit firma ”By Mette P”. Jeg var for en del år siden med til at få et glasværksted op at køre på ungdomsskolen og fik i den forbindelse tiltusket mig et glaskursus. Det blev jeg bidt af, og nu laver jeg forskellige mindesmykker til mennesker, der gerne vil have et minde om deres afdøde kæledyr. Aske, hår og pels fra dyrene bliver fx brændt ind i glasperler, og det kan kombineres med bl.a. guld, sølv og flettet hestehalehår. Jeg har fået opbygget et koncept, så den store indsats kan gøres i en weekend en gang imellem, og så kan jeg let ekspedere ordrerne løbende.

- Jeg er også kasserer i en veteranbilforening. Min mand og jeg samler lidt på veteranbiler. Vi har tre: En Audi TT, som ikke helt er en veteranbil endnu, en Austin Healey og en lille, let sportsvogn, en Caterham Super 7. Jeg betragter det lidt som vores form for opsparing, men nogle gange tænker jeg da, at ”der kører mit nye køkken”. Heldigvis har vi god plads på den ejendom vest for Kolding, vi købte for nogle år siden. Og mere tid, efter at ungerne er flyttet hjemmefra.

Andre nye tillidsrepræsentanter

Valgt i perioden 1. marts-21. april 2022. Der er i alt 45 nyvalgte i perioden. På listen er kun de, der har nået at svare på en mail, hvor de blev bedt om supplerende oplysninger.

 • Anja Riis, TR for 23 lægesekretærer på Sydvestjysk Sygehus, Region Syddanmark.
 • Bettina Larsen, TR for 16 kolleger i IT, HR & Økonomi, Stevns Kommune.
 • Carsten Henrichsen, TR for 20 kolleger i Center for Teknik & Miljø, Greve Kommune.
 • Charlotte J. H. Svensson, TR for 11 kolleger i Opkrævningen, Kultur & Borgerservice, Aarhus Kommune.
 • Ditte Engsig, TR for 22 kolleger i Socialafdelingen, Holstebro Kommune.
 • Dorte Castberg, TR for 8 kolleger på Social Center Lillebælt, Region Syddanmark.
 • Eva Christiansen, TR for 26 kolleger i TM Sekretariat, Center for Teknik & Miljø, Guldborgsund Kommune.
 • Gitte Adamsen, TR for 25 kolleger i Administrations- og ydelsesafdelingen, Skanderborg Kommune.
 • Heidi Teichmann, TR for 15 kolleger i Fællesfunktionen, Voksen Handicap, Borgercenter Vest, Magistraten for Sociale forhold og Beskæftigelse, Aarhus Kommune.
 • Helene Bendtsen, TR for 13 kolleger i Administrativt-team, Handicap og Psykiatri, Favrskov Kommune.
 • Ibi Bredahl, TR for 14 kolleger i Kalundborg Kommunale Tandpleje.
 • Jawad Iqbal, TR for 54 kolleger i Center for Beskæftigelse og Arbejdsmarked i Glostrup Kommune.
 • Jens O. Anø, TR for ca. 60 kolleger i Jobcenter Rødovre.
 • Kirstine Søllingvraa, TR for 50 kolleger i Center for it og medicoteknologi (CIMT) i Region Hovedstaden.
 • Lene Carlson, TR for ?? kolleger i Center for Børn & Læring, Stevns Kommune.
 • Lisbet Holm, TR for 19 kolleger i Teknik og Miljø – Park og Vej, Lolland Kommune.
 • Maja Poder Paterek, TR for 37 kolleger i IT-afdelingen, Sydvestjysk Sygehus, Region Syddanmark.
 • Merethe Hallum, TR for 21 administrative kolleger i Udvikling & Administration, Skive Kommune.
 • Mona Gregersen, TR for 38 kolleger i Jobcentret i Faxe Kommune.
 • Nadine Bach Pedersen, TR for 18 kolleger i Vordingborg Kommunale Tandpleje.
 • Patrick Hjulsager, TR for 70 kolleger i Dragør Kommune.
 • Peter Rasmussen, TR for 130 kolleger på Jobcenter Esbjerg.
 • Pia Rasmussen, TR for ca. 50 kolleger på Jobcenter Horsens, Horsens Kommune.
 • Rikke Hartmann, TR for 13 kolleger i Sekretariatet for børns trivsel og læring, Vordingborg Kommune.
 • Ryan Kristensen, TR for 42 kolleger under Ungdomscenter ”Den Grå Fabrik”, Horsens Kommune
 • Sanne Bakkelund, TR for 50 kolleger i Psykiatrisk Afdeling Odense, Region Syddanmark
 • Søren Christoffersen, TR for 45-50 kolleger i Socialområdet for voksne, Høje-Taastrup Kommune.
 • Trine Kufuor, TR for 28 kolleger i Borgerservice, Silkeborg Kommune.
 • Trine Melin, TR for 40 kolleger i Borgerservice, IT og Digitalisering, Norddjurs Kommune.
 • Troels Ranum, TR for 12 kolleger i Digitaliseringen i Magistraten for Sociale forhold og Beskæftigelse, Aarhus Kommune.
 • Özlem Gürbüz, TR for 8 lægesekretærer på Steno Diabetes Center Odense, Odense Universitetshospital (OUH).