Læs hele programmet for uddannelsesugen på www.uge20.dk

 

Starten går mandag morgen, hvor HK’s forbundsformand Anja C. Jensen, chef for ledelse og virksomhedsudvikling Pernille Erichsen fra Dansk Industri (DI) og kommunaldirektør i Hørsholm Kommune Pernille Halberg Salomon sætter fokus på, hvilke kompetencer der bliver efterspurgt på morgendagens arbejdsmarked.

Senere mandag kommer HK’s sektorer med deres bud på, hvordan HK’ere er med til at forme fremtidens arbejdsmarked.

Dagen byder også på 2 webinarer med en palet af fag målrettet henholdsvis det private og det offentlige arbejdsmarked.

Tirsdag starter med et overblik over uddannelsessystemet, og hvor du kan begynde din egen efteruddannelse. Det er også tirsdag, du kan få svar på, hvordan du kan ”få papir” på de kvalifikationer, du allerede har. 

Og tirsdag er der desuden et webinar målrettet freelancere, hvor HK's ekspert på området, Kirstine Baloti, giver et inspirerende indblik i dine muligheder for efteruddannelse som freelancer eller solo-selvstændig. Tirsdagen slutter med et event om efteruddannelsesmuligheder for tandklinikassistenter.

SmartLearning er en platform i erhvervsakademi-regi, der kan bruges til at tage både akademi- og diplomfag online – når det passer dig, og onsdag kan du både møde SmartLearning og helt gratis prøve en enkelt lektion for at få en fornemmelse af, om online-undervisningen falder i din smag.

”Bæredygtighed” står på programmet ved 2 events: onsdag får du mulighed for at gå med Signe Wenneberg i klimakamp. Og torsdag får vi besøg af 2, der både har fingeren på pulsen i forhold til danske virksomheders initiativer i retning af bæredygtighed OG kan inspirere til, hvad du selv kan gøre.

Endelig giver Uge 20 dig chancen for at lære mere om at være fastbrændt i sit arbejdsliv, om studieteknik for voksne, om at bygge bro mellem uddannelser på flere niveauer; om ordblindhed, om at finde motivationen – og pengene. Og der er særlige events for ledere om Hybrid Ledelse og om at være leder uden personaleansvar.

Læs hele programmet for uddannelsesugen på www.uge20.dk, hvor du også kan melde dig til et eller flere af de i alt 20 webinarer.

Sidste år sugede over 2.000 HK’ere viden til sig i uddannelsesugen. Alle webinarer er gratis for medlemmer af HK, og du kan deltage i så mange, du har tid og lyst til. Vi glæder os til at se dig.