Der var masser af faglige indspark, da HK/ABL havde årsmøde i weekenden. Foruden oplæg fra bl.a. Sigge Winther, var der workshops, der gjorde deltagerne skarpere på jobsøgning, grafisk facilitering og mødefacillitering.

Hele formandskabet i Administrationsbachelorernes Landsforening blev genvalgt, så Nikolaj Rosenkilde Kølbæk fortsætter som formand, mens Manja Vang og Charlotte Otkjær Sørensen forbliver næstformænd den kommende periode.

Handling bag ordene

 

Formandskabet vil arbejde for at styrke uddannelsen og få flere medlemmer til Administrationsbachelorernes Landsforening.

- Medlemmerne har i dag vist mig deres tillid og genvalgt mig som deres formand. Det er en stor ære, at få lov til fortsat at stå i spidsen for administrationsbachelorerne. Jeg glæder mig til det kommende års arbejde for og med administrationsbachelorerne. Vi har på årsmødet vedtaget visionspapiret "Administrationsbacheloren 2030", og jeg glæder mig til sammen med landsbestyrelsen at sætte handling bag ordene. Der er allerede spændende arrangementer i kalenderen og flere er på vej, lyder det fra formand Nikolaj Rosenkilde Kølbæk.

Derudover blev årets bachelorpris kåret. Vinderne blev Jessica Ünüvar og Janni Klokmose med projektet ”Mødekultur og -struktur i Center for Energiadministration Esbjerg”.