Niels Wedege Petersen

Niels W. Petersen

Jeg er 59 år og arbejder som trykker hos Jysk Fynske Mediers Avistrykkeri i Struer, hvor jeg også er tillidsrepræsentant. Jeg bor i Skive med min familie.

Jeg er uddannet trykker i 1985 og har fra læretiden været engageret i det faglige kammeratskab og faglige arbejde i de fagforeninger jeg i perioden har været medlem af. På flere arbejdspladser har jeg også opnået mine kollegers opbakning til at være tillidsrepræsentant og tale fællesskabets sag overfor arbejdsgiverne.
Min faglige erfaring fra arbejdspladser og faglige bestyrelser, vil være en god ballast i det fremadrettede arbejde i HK MidtVest og jeg er parat til at lytte, lære og samarbejde.

Motivation

Efter grundige overvejelser melder jeg hermed mit kandidatur som sektorformand i HK Privat MidtVest.
Jeg er medlem af sektorbestyrelsen og har i forbindelse med dette valg, fået deres fulde opbakning til at stille op. Jeg har efterhånden været med i det lokale faglige HK-arbejde gennem en del år og ser muligheden og det store potentiale for at være med til at arbejde videre med at udvikle HK Privat MidtVest i fællesskabets værdier og styrke.
Faglig solidaritet, fællesskab og sammenhold, er væsentlige temaer som jeg gerne vil være med til at bygge videre på, sammen med medlemmerne, de tillidsvalgte, medarbejderne i afdelingen og sektoren.

For mig er der mange vigtige arbejdsopgaver og fokuspunkter i vores fælles arbejde i HK. Det er bl.a.  uddannelse, ligestilling, arbejdsmiljø og flere medlemmer. HK skal være tæt på medlemmerne og være med til at skabe kendskab til hinandens brancher og gennem fælles faglige aktiviteter, skabe stærke relationer mellem medlemmer, tillidsvalgte og afdelingen.

MELD DIG TIL GENERALFORSAMLING
Mandag 30. maj kl 17.30 i HK-huset, Vestergade 43, Herning

Meld dig til allerede nu.
Husk også, at HK MidtVest koordinerer samkørsel fra en række af områdets større byer.  Meld dig til samkørsel samtidig med din tilmelding til generalforsamlingen.