47 stemmeberettigede medlemmer deltog i generalforsamlingen, som foregik i HK-Huset i Herning.

Der skulle vælges en ny formand i stedet for Inger Stranddorf, der i slutningen af april 2022 blev valgt som ny afdelingsformand for HK MidtVest.

Niels Wedege Petersen, som var indstillet af en enig sektorbestyrelse, var eneste kandidat til formandsposten i HK Privat MidtVest.

 

Niels Wedege Petersen

 

Stor erfaring

Niels Wedege Petersen er 59 år og har arbejdet som trykker hos Jysk Fynske Mediers Avistrykkeri i Struer, hvor han også har været tillidsrepræsentant.

Han bor i Skive med sin familie.

Han er uddannet trykker i 1985 og har fra læretiden været engageret i det faglige kammeratskab og faglige arbejde i de fagforeninger, han i perioden har været medlem af. På flere arbejdspladser har han også opnået sine kollegers opbakning til at være tillidsrepræsentant og tale fællesskabets sag overfor arbejdsgiverne.

Han har efterhånden været med i det lokale faglige HK-arbejde gennem en del år som medlem af sektorbestyrelsen for HK Privat MidtVest. Og han ser både muligheden og det store potentiale for at være med til at arbejde videre med at udvikle HK Privat MidtVest i fællesskabets værdier og styrke.

 

Vil være tæt på medlemmerne

Faglig solidaritet, fællesskab og sammenhold er væsentlige temaer, som Niels Wedege Petersen gerne vil være med til at bygge videre på sammen med medlemmerne, de tillidsvalgte, medarbejderne i afdelingen og sektoren.

 

- For mig er der mange vigtige arbejdsopgaver og fokuspunkter i vores fælles arbejde i HK. Det er blandt andet uddannelse, ligestilling, arbejdsmiljø og flere medlemmer, fortæller han og fortsætter:

 

- HK skal være tæt på medlemmerne og være med til at skabe kendskab til de forskellige brancher og gennem fælles faglige aktiviteter skabe stærke relationer mellem medlemmer, tillidsvalgte og afdelingen, siger han.

 

Niels Wedege Petersen er valgt som formand for HK Privat MidtVest for en periode på et år.

Se højdepunkter fra valget

Artiklen er opdateret 30. maj 2022

Du kan deltage i kurser og arrangementer

Vores kurser tager udgangspunkt i konkrete og aktuelle krav på arbejdsmarkedet. Du møder professionelle undervisere og oplægsholdere, der sikrer, at du får konkret viden med dig hjem. Så står du stærkere både fagligt, socialt og personligt, når du møder udfordringer i hverdagen. Du får det som en del af dit medlemskab - det eneste, det koster dig er din tid.