Ny HK Luftfartsbestyrelse valgt i maj 2022

Henrik Meiner, som til daglig er fællestillidsrepræsentant i HK Luftfart SAS, blev - uden modkandidater - valgt til ny formand for HK Luftfart af de tillidsvalgte, som var mødt op til landsmødet 16. og 17. maj 2022.

Med ham i spidsen vil HK Luftfart - jævnført målprogram, som løber indtil 2023 - frem for alt fokusere på især uddannelse, psykisk arbejdsmiljø, atypiske ansættelseskontrakter og organisering af HK’ere rundt om i landet.

Netop uddannelse har allerede fyldt meget i bestyrelsesarbejdet de seneste år. Det er nemlig lykkedes HK Luftfart at få en uddannelse op at stå, som giver kollegerne papir på deres kompetencer. 22 HK’ere har allerede færdiggjort uddannelsen. Et andet felt, bestyrelsen netop har arbejdet intenst med er arbejdsmiljø. 

Landsmødet markerede samtidig et farvel til den mangeårige formand Betina Thomsen, som meddelte, at hun ikke ville genopstille. I stedet vil hun hellige sig posten som tillidsrepræsentant – på 15. år – for sine kolleger i Københavns Lufthavn og fortsætte arbejdet som medarbejdervalgt repræsentant i Københavns Lufthavns bestyrelse.

På landsmødet blev der samtidig valgt ny bestyrelse. Og faktisk var der så mange, der stillede op, at landsmødet besluttede at udvide antallet af bestyrelsesposter:

 

 • Formand: Henrik Meiner, SAS Ground Handling
 • Pernille Arenenhagen Flight Services ApS
 • Sheila Carina Rankilde, SAS
 • Sanne Hartung Christensen, Aviator Airport Parner ApS
 • Merete Vogelius Hultengren, Copenhagen Flight Services ApS
 • Anna-Klara Torssell, Aarhus Airport A/S
 • Vivi Øland Rindsig, Aalborg Lufthavn A.M.B.A
 • Bilal Munir Shah, Qatar Airways 
 • Rikke Tetsche Jensen, Aviator Airport Partner ApS
 • Victoria Gammelgaard Fiedler, Menzies Aviation
 • Nicolai Schwartz, Menzies Aviation
 • Irene Paarup Beu, Billund Lufthavn A/S

 • 1. suppleant: Inge Wredstrøm, Københavns Lufthavne A/S
 • 2. suppleant: Sabrina Persson, Billund Lufthavn A/S
 • 3. suppleant: Johnny Petersen, SAS
 • 4. suppleant: Malene Schioldan, SAS

 

Vil du vide mere om HK Luftfart eller i kontakt med bestyrelsen, så find mere her.