karrussel i Tivoli med mange mennesker

I Midtjylland kan du og familien eksempelvis: 

  • Komme tæt på de vilde dyr i Givskud Zoo. Tage på safariture og mød fortidens giganter i dinosaurparken. Oplev også flere spændende udstillinger, aktivitetslejre og flere store legepladser. Der er 25 procents rabat på entréen.
  • Få et sus i maven hos Tivoli Friheden i Aarhus. En hel dags sjov i forlystelser for både store og små. Der er op til 3o procents rabat på både entré og turpas.
  • Besøge Europas største fængselsmuseum ”FÆNGSLET” i Horsens. Her vil I møde fanger og vogtere og opleve den specielle stemning, som vil få fængselskælderen vakt til liv. Der er 20 procents rabat på entréen for voksne. Børn og unge under 17 år har gratis entré.
  • Opleve en vanvittig fest til ”Vi Elsker 90’erne”. Du vil blive bragt tilbage til de gode gamle tider i 90’erne og 00’ernes ånd. ”Vi Elsker” stiller denne gang op med hele 25 artister. Der er 19 procents rabat på entréen.
  • Give den fuld gas hos WOW-park i Skjern og Billund, i de mange trætopslegehuse, rutsjebaner og hængebroer i trækronerne, i sjove svævebaner og vilde Tarzanslynger eller finde vej gennem labyrinterne og i de underjordiske huler og gange. Der er 20 procent på entreen.
  • Dyste mod hinanden i Adventure Park ved Ringkøbing. Prøv kræfter med adventure golf, fodboldgolf, minigolf, bowls, skydesimulator, fodboldpool, legeland og mange andre sjove aktiviteter og spil. Der er 20 procents rabat på entréen. 

 

Løver i Gidskud Zoo spiser et stort dyr

Sådan får du rabatterne

Du finder alle attraktionerne i webshoppen HK Medlemsfordele 
Får at få rabatten, skal køb af billet ske via HK Medlemsfordele. Du vil blive bedt om at logge ind på hk.dk med dit NemID, MitID eller HK-pinkode.
Ved nogle attraktioner skal du printe en særlig rabatkupon, som du skal vise, når du kommer til parken. 
Ved andre parker køber du billetterne online med et særligt link.

Mange medlemsfordele i og udenfor Danmark

HK Medlemsfordele giver dig rabatter på mange forskellige ting i hele Danmark – og i udlandet. Find de aktuelle tilbud i shoppen hos HK Medlemsfordele 
Til nogle tilbud skal du vise dit HK-medlemskort for at få rabatten. Hent medlemskortet på MitHK

Du får rabat med HK

Vi er mange. Faktisk ca. 218.000 medlemmer – og derfor kan vi lave stærke rabataftaler, som du har fri adgang til som en del af dit medlemskab. Du kan bl.a. spare mange penge på Alka-forsikringer. Som HK’er kan du desuden blive medlem af Forbrugsforeningen, hvor du får rabat på alt fra benzin og briller til tøj og isenkram.