Den 100 procents organisering har stor betydning for tillidsrepræsentant Heidi Søgaard Madsen.

 

Bliv klogere på hvorfor:

 

Sammenhold gør stærk

Også medlemmerne af HK-Klubben i Kystdirektoratet synes, det er dejligt, at HK’erne har valgt at stå sammen.

 

- Det giver et sammenhold, hvis der er nogle udfordringer, der skal løses, og også i forhandlingssituationer, fortæller kontorfuldmægtig Rikke Viborg, 46 år, der har arbejdet seks år i Kysdirektoratet.

 

- Og så er der også et socialt sammenhold i det. Når der er generalforsamling i HK Stat MidtVest, kan vi tage afsted sammen, og vi har også inden Corona holdt nogle sociale sammenkomster, hvor vi har taget ud at spise sammen, supplerer kontorfuldmægtig Mette Riis Hansen, 43 år, der til efteråret kan fejre 10 års jubilæum i Kystdirektoratet.

Medlemmerne af HK-Klubben hos Kystdirektoratet samlet foran grill

 

Godt at være medlem

Både Rikke og Mette mener, det har stor betydning at være medlem af en fagforening.

 

- Det giver en tryghed, at der er nogle ting, der bliver holdt øje med, og er der udfordringer, kan du få hjælp. Jeg har brugt HK’s hjemmeside til at se de forskellige løntrin indenfor mit arbejdsområde, og jeg holder også øje med, om der er kurser, jeg skal på, beretter Rikke.

 

- Jeg synes, der er gode medlemstilbud at hente, og jeg har også overvejet at benytte mig af muligheden for at få karrierevejledning, siger Mette.

 

Diplom for organisering

Hans Christian Fløe, formand for HK Stat MidtVest, havde et diplom med til HK-Klubben for den 100 procents organisering.

 

Diplomet blev overrakt Heidi Søgaard Madsen, og så blev der ellers hygget med masser af salat og bøffer, der også var medbragt af HK.

 

For grilningen af bøfferne stod Hans Christian Fløe, der i dagens anledning var iklædt kokkehue og -forklæde.

Heidi Søgaard Madsen får overrakt diplom af Hans Christian Fløe

Artiklen er opdateret 05. juli 2022

Du får fagligt fællesskab

Vær med i det faglige fællesskab på din arbejdsplads. Det er dig og dine kolleger, der vælger tillidsrepræsentanten, der er HK’s lokale repræsentant. Og som kan hjælpe dig i dagligdagen. Et fagligt fællesskab er ikke blot faglig støtte – det er også socialt fællesskab, hvor du har indflydelse på aktiviteter og handlinger.