Det giver god erfaring

Gitte Jul Gilbert er lægesekretær, forløbskoordinator og HK-tillidsrepræsentant på Aarhus Universitetshospital, og derudover er hun sammen med Belma Hodzic-Mebder netværksfacilitator for Netværk for lægesekretærer. I netværket mødes lægesekretærerne og får en masse gode fif, guldkorn og ny viden og ikke mindst et stærkere netværk.

 

Gitte Jul Gilbert og Belma Hodzic-Mebder

Belma Hodzic-Mebder (tv.) og Gitte Jul Gilbert

 

For Gitte Jul Gilbert er det meget givende at deltage, men også at være netværksfacilitator.

- Jeg får en masse god erfaring i at stå og tale foran en stor forsamling, i at undervise og i at lære fra mig. Derudover udbreder det mit eget netværk, som efter hvert netværksmøde bliver endnu bredere. Og det er netop det, der for mig er hele ideén med netværket - nemlig at få skabt et bredt og solidt fællesskab og netværk for lægesekretærer, fortæller Gitte Jul Gilbert.

Der er også plads til dig i Netværk for lægesekretærer. Læs pjece om netværket.

 

Bliver udfordret på sin introverthed

Susanne Smith er administrativ medarbejder hos Redernes Krisecenter Midtjylland og desuden netværksfacilitator for Netværk for tal-jonglører, hvor deltagerne mødes til netværksmøder om forskellige temaer inden for løn, økonomi og administration. Her sparrer de, deler viden, giver hinanden inspiration og opbygger et fagligt fællesskab. Deltagerne har jobs inden for administration, økonomi, bogholderi og lønbehandling.

Det at være netværksfacilitator giver Susanne Smith en masse.

- Jeg bliver udfordret på min introverthed og lærer at stå foran andre. Det har givet mig mere tro på mig selv, og jeg er blevet bedre til at styre og facilitere møder. Og så er der selvfølgelig en masse faglig viden, sparring og inspiration, fortæller Susanne Smith.

 

Susanne Smith
Susanne Smith

Hvis du også jonglerer med tal på dit job, så skriv til Susanne Smith og hør mere om netværket på susanne.smith.r@gmail.com.

 

Er der et netværk for dig?

Udover de to netværk herover, har vi et netværk for elevansvarlige klinikassistenter, og vi planlægger et netværk for bæredygtighed og et for markedsføring. Du kan skrive til faglig konsulent Stine Skogberg på stine.skogberg@hk.dk og høre mere om det.

Facilitér selv et netværk

Er der ingen af netværkene, der passer til dine interesser, kunne det være, at du skulle blive netværksfacilitator og lave et netværk for det faglige område, du interesserer dig for. Det kunne være webshop, sagsbehandling, oversættelse, grafisk arbejde, lager, salg, laboratorie, IT-support og så videre.

Vi afholder et kursus i netværksfacilitering, hvor du får konkrete værktøjer til at skabe gode netværksmøder, viden om mødedesign og videndelings-processer - og ikke mindst tips og tricks til at holde energien og udbyttet oppe på jeres netværksmøder. Det er alle sammen kompetencer, du også kan bruge i andre sammenhænge.

Læs mere og tilmeld dig her: https://www.hk.dk/aktuelt/kalender/D2292244541